Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Κουλούρης... εκνευρίστηκε - Εμείς να δεις...




Ο πάλαι ποτέ κραταιός παράγοντας του δημόσιου βίου της χώρας, ο κ. Κίμωνας Κουλούρης που επί σειρά ετών καθόριζε τις τύχες του ελληνικού λαού, προφανώς με την ατυχή του συναίνεση, πάτησε σήμερα έναν άντρα της ΕΛ.ΑΣ. με το αυτοκίνητό του και του έσπασε το πόδι.

Η αστυνομία τον είχε σταματήσει νωρίτερα καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είχε περάσει με κόκκινο, οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Ο κ. Κουλούρης λοιπόν, που προφανώς δεν δέχεται ότι μπορεί να υποστεί τον έλεγχο και την τιμωρία όλων των υπολοίπων κοινών θνητών, εκνευρίστηκε, όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα και πάτησε γκάζι για να φύγει, παρά το γεγονός ότι μπροστά στο αυτοκίνητό του βρίσκονται τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Μετά από διαπραγματεύσεις, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό. Αραγε φορούσε χειροπέδες; Είναι ένα καλό πρώτο ερώτημα για να απαντήσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Κρατήθηκε για λίγο προσωρινά και μετά αφέθηκε ελεύθερος. Γιατί όμως; Ποιός άλλος πολίτης αυτής της χώρας θα περνούσε με κόκκινο και θα πατούσε έναν αστυνομικό και θα είχε αυτού του είδους τη συμπεριφορά; Ποιός θα μας εξηγήσει γιατί ο κ. Κουλούρης δεν παραμένει κρατούμενος στο τμήμα προκειμένου να οδηγηθεί αύριο το πρωί στο Αυτόφωρο;
Ποιός απλός πολίτης δεν θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί, ενδεχομένως και με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος;
Ο κ. Χρήστος Παπουτσής, παλαιός γνώριμος, φίλος και σύντροφος του κ. Κουλούρη οφείλει να απαντήσει ή τουλάχιστον να αναζητήσει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. την οποία εποπτεύει.
Να δώσει πειστικές εξηγήσεις και κα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που δεν κατάλαβαν τη λαϊκή απαίτηση για ισονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου