Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!


Ένας συμπολίτης μας χθες παραλίγο να χάσει το παιδί του από Βούλαγαρους απαγωγείς στα LIDL στην Κατερίνη. Είχε βάλει το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο και αυτός έβαζε τα ψώνια του στο πορτμπαγκάζ. Όταν το έκελισε είδε ότι το παιδί έλειπε από τα πίσω καθίσματα.

Με μια γρήγορη ματιά είδε ότι το έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο 3 άντρες. Κατάφερε και πήρε τις πινακίδες και ειδοποίησε την ασφάλεια Κατερίνης. Με την σειρά τους ανέλαβε δράση η ομάδα ΔΙΑΣ και έστεισε μπλόκα στα διόδιο Λεπτοκαρυάς και Θεσσαλονίκης.

Τελικά βρήκαν το παιδί, με ξυρισμένα τα μαλλιά και με διαφορετικά ρούχα!

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως για άλλη μια φορά η ομάδα ΔΙΑΣ έκανε την δουλειά της σωστά και άμεσα και είναι από τα σώματα ασφαλείας που πραγματικά αποδεικνύει ότι κάνουν πολύ σωστά την δουλειά τους, να είναι δίπλα στον πολίτη,

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους Βούλγαρους αυτούς που τους έχουν αυτή την στιγμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλεος καθόλου φαντασία!!!
    μόνο το κατάστημα αλλάζει συνέχεια...
    Διαφήμιση στα τσογλάνια της ΔΙΑΣ κάνουνε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτός την πόρτα του αυτοκινήτου δεν την έκλεισε, ή την άνοιξαν πήραν το παιδί και δεν πήρε χαμπάρι. Αυτόν πρέπει να κλείσουν φυλακή όχι τους Βούλγαρους εξωγήινους.... τα έχουμε ξανακούσει αυτά.... καθόλου πρωτοτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι πιστευεις φιλε μου οτι τα παιδια της ΔΙΑΣ χρειαζονται διαφημιση ????τι ειναι καραμελες να πας να της αγορασεις???οσον αφορα το περιστατικο ουτε εγω το πιστευω το εχω ακουσει πολλες φορες!!!αν ομως ςιναι αληθεια θα πρεπει να γινει θεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή