Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2011»



Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι διασυλλογικοί αγώνες ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2011» που διοργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης.


Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης πήραν μέρος πέντε αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αφού κατάφεραν να κατακτήσουν δυο αργυρά, ένα χάλκινο μετάλλιο, μια 4η και μια 6η θέση.
Πιο αναλυτικά, αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ζωή Μανιώτη στο LASER 4,7 κοριτσιών καθώς και ο Ευάγγελος Βαρμπένης στο Οptimist Παίδων, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δήμητρα Μητσοκάπα στο Οptimist Κοριτσιών. Η Σοφία Κοπρένσκα κατατάχθηκε τέταρτη στη κατηγορία Οptimist Κορασίδων και ο Δημήτρης Πασχούλης 6ος στην κατηγορία Οptimist Αγοριών.
Τις ιστιοδρομίες και την προσπάθεια των πιο έμπειρων συναθλητών τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και όλοι οι νεαροί αθλητές, οι οποίοι εντάχθηκαν στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. τον περασμένο Μάιο και απαρτίζουν την προαγωνιστική ομάδα και το τμήμα αρχαρίων, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του τμήματος κο Ν.Σταυρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου