Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης




Για την 1η αγωνιστική της Α2

Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Πατρών

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο παλιό κλειστό γυμναστήριο

Δ. Κυριακού – προπονητής:

«Θα δουλέψουμε στο δικό μας παιχνίδι, με τη δική μας τακτική
και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε
 να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας»

Ι. Δαμαλής – καλαθοσφαιριστής:

«Θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την βοήθεια του κόσμου μας
 θα παλέψουμε για τη νίκη»


Με αγωνία περιμένουν οι φίλοι του μπάσκετ τον εναρκτήριο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Απόλλωνα Πατρών που θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ.
Αυτή η πρώτη συνάντηση του πρωταθλήματος της Α2 θα γίνει, όπως και πέρυσι, στο παλιό κλειστό γυμναστήριο. Εκεί όπου τα Σάββατα συγκεντρώνονται οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος όχι μόνο για να τιμήσουν με την παρουσία τους την αντιπροσωπευτική ομάδα της Πιερίας στην Α2, αλλά και για να παίρνουν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ που στην Κατερίνη τα τελευταία χρόνια γίνεται … δέκα πέντε φορές το χρόνο.
Ο Πιερικός Αρχέλαος που παρουσιάζεται ανανεωμένος, δυναμικός και με ενθουσιασμό των καλαθοσφαιριστών, φέτος έχει μέσο όρο ηλικίας  τα 24 χρόνια και υπόσχεται στον κόσμο ένα καλό θέαμα.
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Κυριακού – προπονητής: «Εκτιμώ ότι η προετοιμασία μας πήγε όπως την είχαμε προγραμματίσει, αλλά όπως κάθε προετοιμασία έχει και τους τραυματισμούς της έτσι και στη δική μας, αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα μας θα πάει καλά, και βέβαια η αρχή μπορεί να είναι το ήμισυ του παντός, αλλά όπως πάντα τονίζω, ποτέ δεν προδιαγράφει το τέλος. Εμείς θα μπούμε να κάνουμε τον αγώνα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και μακάρι το μπάσκετ να συνεχίσει να


υπάρχει και εμείς να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και να την ευχαριστηθούμε. Όσο για τον αγώνα, παίζουμε με μια ομάδα που από πέρυσι έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ, είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα με έναν προπονητή που την έχει στήσει πάρα πολύ καλά και οι εμπειρίες του βοηθάνε σ΄ αυτό το κομμάτι. Από κει και μετά, όπως κάθε ομάδα έχει τα αδύνατά της σημεία. Θα δουλέψουμε στο δικό μας παιχνίδι, με τη δική μας τακτική και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και, είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες, αφού είναι πρώτη αγωνιστική και σαφώς αμφότεροι έχουμε άγχος. Το υπέρ μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, και το κατά μας ότι έχουμε μία νεανική ομάδα που σαφώς θα έχει λίγο μεγαλύτερο άγχος επειδή θα θέλει να δείξει στον κόσμο της κάποια πράγματα. Προβλέπω να είναι κλειστό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές». 
Γιάννης Δαμαλής – καλαθοσφαιριστής: «Η προετοιμασία μας που ξεκίνησε από τον Αύγουστο έφτασε στο τέλος της και τώρα κάθε βδομάδα ξεκινά η προετοιμασία μας για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στον πρώτο αγώνα  αντιμετωπίζουμε με μία ιστορική ομάδα με παράδοση και πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για τη νίκη».

● Από το ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώθηκε ότι οι θύρες για την είσοδο του κοινού θα ανοίξουν στις 4 μ.μ., η είσοδος θα είναι 5 € και παράλληλα θα γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας που η τιμή τους είναι 50 €, 70 € και 100 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου