Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Βρέθηκε η 14χρονη από τον Πειραιά σε σπίτι στον Αγ.Παντελεήμονα με 7 Κονγκολέζους!



Τέλος στο θρίλερ με την 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στον Πειραιά, στις 24 Αυγούστου.
Το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε σε σπίτι 7 Κονγκολέζων στον Άγιο Παντελεήμονα που είχε πάει οικειοθελώς. Από τους άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη ένας 30χρονος Κονγκολέζος, ο οποίος είχε «απαγάγει με τη θέλησή της» την 14χρονη και την παρακρατούσε σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Μαζί του συνελήφθησαν άλλοι 6 ομοεθνείς του, οι οποίοι διέμεναν στο διαμέρισμα και αντιστάθηκαν κατά τη διάρκεια της εισόδου των αστυνομικών στο χώρο. Από τη συνεργασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, την οποία χρησιμοποιούσε η ανήλικη κοπέλα, κατέστησαν γνωστά τα ηλεκτρονικά ίχνη της, από την ψηφιακή ανάλυση των οποίων προέκυψε ότι η ανήλικη είχε συνδεθεί στο διαδίκτυο από ίντερνετ καφέ της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Από τις έρευνες στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή εμφάνισης των ηλεκτρονικών ιχνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το
διαμέρισμα που κρατούνταν η ανήλικη. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο διαμέρισμα και των ερευνών που διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε η ανήλικη, ο 30χρονος αλλοδαπός απαγωγέας, καθώς και οι συγκάτοικοί του.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε απαγάγει με τη θέλησή της την ανήλικη από τα ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου τη γνώρισε και την αποπλάνησε. Εξετάζεται ο βαθμός και το είδος συμμετοχής των υπολοίπων 6 συλληφθέντων στην υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου