Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΛΥΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


1) Κώστας Κουκοδήμος.
Τί του χρεώνουν:
Είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν μιλούν για τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Κουκοδήμο, διότι δεν "βοήθησε" όπως λένε στο να βολέψει τα παιδιά τους ή να τους βρει μια δουλειά στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος.


2) Γιώργος Κωνσταντόπουλος.
Τί του χρεώνουν:
Ότι δεν βοηθά όπως θα έπρεπε για να βολέψει και αυτός άτομα σε δημόσιες υπηρεσίες.

3) Αντώνης Καρπούζας
Τί του χρεώνουν:
Ότι δεν φάνηκε αρκετά στην Αθήνα ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Πιερίας.


4) Αστέριος Τόκας
Δεύτερη και φαρμακερή:
Είναι η δεύτερη φορά που ίσως είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία. Δεν τα πήγε άσχημα την πρώτη και θέλει να κερδίσει περισσότερο κόσμο, παρά την λασπολογία που δέχεται από τρίτα πρόσωπα (μέσα από τους κύκλους του πάντα όλα τα παραπάνω).


5) Μπάσδρα
Η θηλυκή παρουσία:
Ένα νέο όνομα υποψήφιας της οποίας μας διαφεύγει το μικρό της όνομα, στο οποίο στηρίζουν στο να πάρει και ψήφους από τους "Ντορικούς" ψηφοφόρους, όπως τους ονομάζουν στους πολιτικούς κύκλους.


6) Ανέστης Ίνεγλης/Ινεγλής
Λόγω πατέρα:
Νεαρός σε ηλικία υποψήφιος, ο οποίος ήταν και υποψήφιος το πρηγούμενο έτος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χάρυ Κλίνν στον δήμο Καλαμαρίας. Εισαγώμενος πολιτικός και λόγω πατέρα στο ψηφοδέλτιο? Μάλλον ναι.

Η τελική μας ανάλυση, έπειτα από γκάλοπ σε πολιτικά γαλάζια πηγαδάκια, καταλάβαμε πως ακόμη και σήμερα ψηφίζει ο κόσμος με βάση το βόλεμα και όχι αν ο υποψήφιος μπορεί να είναι αντάξιος για τον τόπο του. Οι 3 πρώτοι υποψήφιοι πρέπει να κριθούν για το έργο τους και όχι για αυτά που επιθυμεί ο κόσμος. Άποψή μας βέβαια. Οι 3 επόμενοι πρέπει να τους δει καλύτερα ο κόσμος και να μιλήσει μαζί τους για να κρίνει καλύτερα.


REAL PIERIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου