Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χιλιάδες Έλληνες συγχαίρουν τον Π. Κουρουπλή στην προσωπική του σελίδα στο FACEBOOK


ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΠΟ FACEBOOK


 Στην αρχαία Ελλάδα είχαμε έναν προδότη τον Εφιάλτη. Στην νεότερη έχουμε 155.
Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να καταδικάσετε την γενιά μου? Ποιός σας είπε ότι έχετε την άδεια να αδικήσετε μια χώρα που δημιουργήθηκε με το αίμα των προγόνων μας?
Τέρμα τα ψέμματα και η χαλαρή στάση.
Από σήμερα θα με βρίσκετε απέναντι σας. Από σήμερα θα γίνω ο χειρότερος σας εφιάλτης.
Ψηλά την Ελληνική σημαία. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ μονο τον Θεό φοβούνται.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΓΟΜΑΡΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ!
ΟΥΣΤ!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ - ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Συνέλληνες παίδες και κορασίδες,"καλωσορίσατε" στον...Λαβύρινθο!
ΤΡΑΓΙΚΑ ομολογώ ότι με την ευθύνη,την ανοχή αλλά και την συνδρομή μας κληρωθήκατε "μοίραν οικτράν" ως η επόμενη βορά υπέρ του αδηφάγου και αιμοσταγή Μινώταυρου!
Το γένος και η γενιά σας,ΕΙΘΕ,να γεννήσει ΘΗΣΕΕΣ μαχόμενους για τη σωτηρία σας!
Εμείς,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,αποδειχτήκαμε ΚΟΤΕΣ,ξεφτίλες και γιουσουφάκια ενός κράτους-παρακράτους!

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Αναταραχή έχει φέρει η χθεσινή εμφάνιση του κ.Γιαλένιου στο Dion TV.
Ξύλινος λόγος, λίγα πράγματα από έναν επικεφαλή τοπικής κομματικής οργάνωσης. Ήδη τα πρώτα πηγαδάκια ξεφύτρωσαν και μιλάνε για τον προκάτοχο του Αντώνη Μπάσδρα.

ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ


Βγήκε νικητής για το άτυπο "ντιμπέϊτ" χθές το βράδυ ο Γιάννης Μαλτζάρης στο Dion TV.
Σωστός, διαβασμένο; και έτοιμος. Η φράση "πάρτε πίσω την λέξη προβοκάτσια, αφού το λέω εγώ επώνυμα", θα το θυμάται κόσμος για πολύ ακόμη.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21:00 Μ.Μ. ΣΤΗ DION ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΕ ΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ!!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Απόστολος Κακλαμάνης 37 χρόνια βουλευτής
Γιώργος Παπανδρέου 30 χρόνια βουλευτής βουλευτής
Θόδωρος Πάγκαλος 30 χρόνια βουλευτής
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου 30 χρόνια βουλευτής
Χαράλαμπος Καστανίδης 30 χρόνια βουλευτής
Δημήτρης Ρέππας 30 χρόνια βουλευτής
Ιωσήφ Βαλυράκης 29 χρόνια βουλευτής
Βάσω Παπανδρέου 26 χρόνια βουλευτής
Φίλιππος Πετσάλνικος 26 χρόνια βουλευτής
Κώστας Γείτονας 22 χρόνια βουλευτής
Νίκος Σηφουνάκης 22 χρόνια βουλευτής
Κώστας Σκανδαλίδης 22 χρόνια βουλευτής
Αθανάσιος Τσούρας 22 χρόνια βουλευτής
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 22 χρόνια βουλευτής
Γρηγόρης Νιώτης 22 χρόνια βουλευτής
Ευάγγελος Βενιζέλος 18 χρόνια βουλευτής
Ροδούλα Ζήση 18 χρόνια βουλευτής
Ιωάννης Μαγκριώτης 16 χρόνια βουλευτής
Χρήστος Πρωτόπαππας 15 χρόνια βουλευτής
Μιχάλης Καρχιμάκης 15 χρόνια βουλευτής

Αρκετά τους ζήσαμε!

Από τη Μεταπολίτευση και μετά οδήγησαν τη χώρα στην πτώχευση. Αυτοί κυβερνούσαν. Τώρα, δηλώνουν αμέτοχοι, έκπληκτοι, στεναχωρημένοι, αγαθοί και καλοί. Τώρα δηλώνουν αθώοι του δανειακού αίματος, των χρεών και των μιζών. Τώρα δηλώνουν ότι όλοι μαζί τα φάγαμε, γι’ αυτό και πρέπει όλοι μαζί να τα πληρώσουμε. Και τελικά ψηφίζουν σήμερα να πληρώσουμε ΜΟΝΟ εμείς. Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ. Κανενός λαού!

Γ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: «ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ»

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Αμοιρίδης δήλωσε: “Αν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο παραδίδω την έδρα μου.”
Ο κ. Αμοιρίδης δεν διευκρίνισε αν θα ψηφίσει για το Μεσοπρόθεσμο ή αν σκέπτεται να την παραδώσει την έδρα του εκ των προτέρων.
Πάντως είπε ότι θα ζητήσει με επιστολή του στον Πρωθυπουργό αλλαγή των υπουργών που είχαν την ευθύνη των μέτρων και πλήρη απολογισμό για το τι δεν πήγε καλά.


Έτσι είχε πει ο "ΚΟΝΤΟΣ" στις 14 Ιουνίου.


Για να δούμε τί θα κάνει!!

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο "ΚΟΥΚΟΣ"


Τελικά 3 από τους 4 βουλευτές της Πιερίας ψήφισαν θετικά στο Μεσοπρόθεσμο. Ο βουλευτής Κουκοδήμος ψήφισε αρνητικά. Οπότε ο τίτλος πάει γάντι!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΙΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



ΤΙΣ "ΕΦΑΓΕ" Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!



ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ....



Είπε “ναι” η Έλσα Παπαδημητρίου και ανεξαρτητοποιήθηκε

Η πορεία μου μου δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ και να μην στρουθοκαμηλίζω, ήταν το σχόλιο της βουλευτού Αργολίδος.

“Ναι” λοιπόν και ελπίζω κύριοι της Κυβέρνησης να μην με απογοητεύσετε” συνέχισε τονίζοντας ότι ανεξαρτητοποιείται.

"Στο μέτρο που με αφορά θα ξεπεράσω τις δυνατότητες μου ως ανεξάρτητη και μόνο βουλευτής… Είναι η πιο δύσκολη απόφαση πολιτικής μου διαδρομής", πρόσθεσε.

“Συναίνεση και συνεργασία είναι η απάντηση και η λύση σήμερα, είπε ο βουλευτής Αργολίδας.
Το μεσοπρόθεσμο είναι μια λύση, καλή, κακή θα δείξει, απαραίτητη όμως”.

«Καταψήφισα μνημόνιο, με δυσκολία, ακολουθώντας την κομματική γραμμή. Το ότι το μη απέτυχε δεν είναι επιβράβευση του όχι μας. Δεν απέτυχε διότι δεν υλοποιήθηκε καν, παρά μόνο στο 25%. Καμία τόλμη, καμία δημιουργικότητα, μόνο φόροι!», σημείωσε επίσης.

Η βουλευτής της ΝΔ δεν απέφυγε τις αιχμές για την κομματική γραμμή. «Επειδή περίσσεψε πατριδοκαπηλία, για μένα μια είναι η πατριωτική στάση: συναίνεση!», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο της ομιλίας της τόνισε ότι «μου είναι αδιανόητο να αποδεχτώ ψευτοδιλήμματα».

« Δυστυχώς για την Ελλάδα και κόμμα μου έχω δε έχω λύση. Η αυτοκτονία χώρας δεν είναι λύση! Αποδέχομαι και κατανοώ ανασφάλεια όλων. Όμως το ΟΧΙ δε μπορεί να συνοδεύεται από το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κ. Παπαδημητρίου χειροκροτήθηκε από πολλούς βουλευτές όλων των πτερύγων αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας της.

Η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. ήταν από “κύκλους” οι οποίοι σχολίασαν: “εκείνη έφυγε”.

Γύρω στις 13:55 η κ.Παπαδημητρίου πήγε στο γραφείο της κ.Ντόρας Μπακογιάννη.

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχασαν από ένα βουλευτή


ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Έντονη δραστηριότητα συναντάται στους "Συμμαχικούς" της Πιερίας, αν το κόμμα τους μπεί στην Βουλή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκλέξει βουλευτή από την Πιερία. Οπότε αναμένονται "Συμμαχικά" μαχαιρώματα!! οι παλιοί με τους καινούργιους, ο νοών νοήτω....

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ??


Ο κ.Αμοιρίδης πειθάρχησε στην κομματική γραμμή και αναμένεται να ψηφίσει θετικά. Το ίδιο θα κάνει και ο βουλευτής Παπαγεωργίου, που ούτως ή αλλως το υπερασπίζεται, όπως επίσης χωρίς να σηκώσει προσωπικό ανάστημα η κ.Μίχου, άσχετα με τις προσωπικές τις απόψεις. Όσο αναφορά τον κ.Κουκοδήμο αναμένεται να ψηφίσει αρνητικά.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα το μεσοπρόθεσμο αναμένεται να ψηφιστεί με 152 ψήφους υπέρ. Να δούμε πως θα γυρίσουν στους νομούς τους αυτοί οι 152 βουλευτές.

Καλή τους τύχη!!!!!

Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ!!

ον τελευταίο καιρό κάνει εργασίες στο σπίτι του στο Γκλεν Μπέρνι του Μέριλαντ. Για την ακρίβεια, ο Σπαρτιάτης στην … καταγωγή 72χρονος Ηλίας Κωνσταντόπουλος έχει βαλθεί μεταξύ άλλων, αφού είναι πραγματικά αεικίνητος, να φτιάξει τη στέγη της οικίας του.

Φορά ρούχα εργασίας, κρατά τα εργαλεία του και καρφώνει και σκαρφαλώνει με περισσή άνεση. Θα μου πείτε, τι το περίεργο σε όλα αυτά, αφού πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να είναι δραστήριοι και με το παραπάνω στην ηλικία του ήρωά μας. Θα σας απαντήσω ότι το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ως πριν από δύο χρόνια ήταν σχεδόν τυφλός! Σήμερα αποτελεί μέλος ενός πολύ κλειστού κλαμπ – αριθμεί μόλις 30 μέλη παγκοσμίως – ασθενών με μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια στους οποίους έχει τοποθετηθεί ένα «βιονικό μάτι» με το όνομα του μυθικού γίγαντα Αργου που με τα 100 μάτια του έβλεπε τα πάντα.

Ο H.Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο μόνος Ελληνας στη Γη με το εμφύτευμα Argus II όπως ονομάζεται – πρόκειται για την πρώτη εμφυτεύσιμη συσκευή παγκοσμίως που έλαβε έγκριση εντός της ΕΕ για αντιμετώπιση της τύφλωσης, ενώ αναμένεται και αντίστοιχη έγκριση στις ΗΠΑ – λέει στο «Βήμα» ότι «μια χούφτα ηλεκτρόδια» του άλλαξαν τη ζωή. Έχει πίστη στην τεχνολογία και θεωρεί ότι η ελπίδα «πεθαίνει τελευταία».

Το σίγουρο είναι ότι τα λόγια αυτού του ανθρώπου σε συνδυασμό με τις υποσχέσεις της επιστήμης… γεννούν φωτεινές ελπίδες σε εκατομμύρια άτομα που βυθίζονται στο σκοτάδι λόγω ανίατων νόσων των οφθαλμών.

ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!


MEETING ΠΕΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1850


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1850: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνωρίζει τελικά το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που είχε επιβληθεί από τη Βαυαροκρατία το 1833.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ!!!


ΟΔΥΣΣΕΑΣ


Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει:
"...Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά.
Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι..." 
  
Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:
"Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. 
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή."

ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ "ΠΑΕΙ"??


Ποιόν από τον κύκλο της Νέας Δημοκρατίας δεν "πάει" άλλο η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου??

Μα φυσικά τον πρώην Νομάρχη, Γιώργο Παπαστεργίου!

Εκεί που είχαν ψυχρές σχέσεις πλέον η όποια σχέση έχει χαθεί. Δεν θέλει να τον βλέπει όυτε στο Διοικητήριο Πιερίας. Βέβαια έχει να κάνει και με την κίνηση του, να βρίσκεται στην Ρηγίλλης και όχι στο Διοικητήριο όπως και θα έπρεπε με βάσει τους κανονισμούς και την θέση του και ήταν η σταγλονα που ξεχύλισε στο ποτήρι της Αντιπεριφερειάρχη.

Τι να πούμε!!

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 30 Ιουνίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα: 
  1. Λήψη απόφασης για υπαγωγή οφειλετών του Δήμου στις ρυθμίσεις του άρθρου 54 του Ν. 3979/2011. Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  2. Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κατερίνης. Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  3. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Κατερίνης με την ιδιότητα του συμπράττοντος φορέα στην αριθ.36 πρόσκληση (Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ΤΟΥ Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  4. Λήψη Απόφασης για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης για την Υλοποίηση του Έργου «Συντήρηση Δικτύων Ύδρευσης στις Δημοτικές Ενότητες Ελαφίνας, Πέτρας και Πιερίων» Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  5. Λήψη Απόφασης για την Ανάθεση προς Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης του Ερευνητικού Έργου «Φυσικοχημικές και Βιολογικές Παράμετροι Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Δήμου Κατερίνης» Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  6. Ανάκληση της αριθ. 308/2010 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης με θέμα «Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και του «Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου» (εν συντομία ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ) με σκοπό να πραγματοποιηθεί το έργο «Πιλοτική Εγκατάσταση, Διαχείριση και Παροχή υπηρεσιών συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης με χρήση αισθητήρων θέσεων και κινητού τηλεφώνου» στο Δήμο Κατερίνης και ορισμός μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της σύμβασης» και λήψη απόφασης για την παραχώρηση αρμοδιότητας του Δήμου Κατερίνης προς την «Δημοτικά Πάρκινγκ Δήμου Κατερίνης Κοινή ΑΕ ΟΤΑ» με σκοπό την εκτέλεση του Έργου. Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  7. Λήψη απόφασης για εκποίηση με δημοπρασία δημοτικών ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων της Τ.Κ. Παραλίας στα Ο.Τ.70,71,75,76,77,81,82,83,84, με σκοπό την εκτέλεση έργων υποδομής στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης και την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου. Ορισμός επιτροπής εκτίμησης ακινήτων με βάση το άρθρο 186 παρ. 5 του Δ.Κ.Κ. και του άρθρου 7 του π.δ. 270/81. Εξουσιοδότηση προς τον κ. Δήμαρχο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προς το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών. Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος 
  8. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων Δήμου Κατερίνης έτους 2011 Εισηγητής: Αλέξανδρος Γιουμίδης, Αντιδήμαρχος 
  9. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Κατερίνης οικονομικού έτους 2011 Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος 
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση των φακέλων μελέτης αποτύπωσης και εφαρμογής διανομής της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ.Σβορώνου και στην Τ.Κ.Νεοκαισάρειας για την υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός αρδευτικών δικτύων Δ. Κατερίνης Ν. Πιερίας» Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  11. Λήψη απόφασης για έγκριση προτεινόμενου πλάτους υλοποίησης του ασφαλτικού 3,5μ. για τον δρόμο Νο27 στην Τ.Κ.Γανόχωρας, για την υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός αρδευτικών δικτύων Δ. Κατερίνης Ν. Πιερίας» Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  12. Έγκριση της 22/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  13. Έγκριση της 25/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Γανόχωρας Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  14. Έγκριση της 23/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  15. Έγκριση της 24/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Νέας Χράνης Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  16. Έγκριση της 21/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Σβορώνου Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  17. Έγκριση της 26/2011 μελέτης του έργου «Συντήρηση εξοπλισμού αρδευτικών δικτύων – αντλιοστασίων και γεωτρήσεων αγροκτήματος Τοπικής Κοινότητας Άνω Αγίου Ιωάννη Κατερίνης» προϋπολογισμού 7.300 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με αυτεπιστασία. Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  18. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση υφιστάμενης αγροδασικής οδού Μ.Μηλιάς – Κ.Μηλιάς Δ.Δ.Μηλιάς Δήμου Πέτρας» (156/2008 μελέτη πρώην ΤΥΔΚ) Εισηγητής: Νικόλαος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος 
  19. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση υποδομών αποχετεύσεων και αντιπλημμυρικής προστασίας εντός των οικισμών» (αφορά τους οικισμούς Δ.Ε.Ελαφίνας, 134/2010 μελέτη πρώην ΤΥΔΚ) Εισηγητής: Αλέξανδρος Γιουμίδης, Αντιδήμαρχος 
  20. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Βελτίωση υποδομών αποχετεύσεων και αντιπλημμυρικής προστασίας εντός των οικισμών» (αφορά τους οικισμούς Δ.Ε.Ελαφίνας, 134/2010 μελέτη πρώην ΤΥΔΚ) Εισηγητής: Αλέξανδρος Γιουμίδης, Αντιδήμαρχος 
  21. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2011 της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ) (16/2011 απόφαση διοικ/κού συμ/λίου) Εισηγητής: Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ. 
  22. Έγκριση ισολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2010 της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ) (11/2011 απόφαση διοικ/κού συμ/λίου) Εισηγητής: Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ. 
  23. Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2010 της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ) (10/2011 απόφαση διοικ/κού συμ/λίου) Εισηγητής: Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ. 
  24. Έγκριση μετεγκατάστασης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης στην Περίσταση Κατερίνης, στην πρώην Κοινότητα Περίστασης (18/2011 απόφαση διοικ/κού συμ/λίου ΔΕΕΕΚ) Εισηγητής: Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ. 
  25. Λήψη απόφασης για ευρεία ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Κατερίνης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν. 3979/11 και ανάθεση στη Δ.Ε.Ε.Ε.Κ. Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος 
  26. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου που ορίστηκε με την 22/2011 απόφαση Ο.Ε. για τη νομική Υποστήριξη σχετικά με το έργο με τίτλο «Έργα προστασίας διαβρούμενων ακτών Δήμου Παραλίας» (αριθ.μελέτης ΤΥΔΚ 48/2008)». Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος 
  27. Εξέταση αιτήματος της Α.Ε. «Αξιοποίηση Ακινήτων Παραλίας Κορινού ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κοινή Α.Ε.» για δωρεάν παραχώρηση χρήσης γραφείων του δημοτικού καταστήματος Κορινού, για τη στέγαση των υπηρεσιών της. Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος 
  28. Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων πολιτιστικών δαπανών. Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος 
  29. Έγκριση αποδιδόμενου λογαριασμού και απαλλαγή της δημοτικής υπαλλήλου Δεμερτζή Μαρίκας από τη διαχείριση ποσού 1.159.439,98 ευρώ για την καταβολή του επιδόματος βαριάς αναπηρίας. Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, Αντιδήμαρχος 
  30. Έγκριση αποδιδόμενου λογαριασμού και απαλλαγή του δημοτικού υπαλλήλου Καρυπίδη Κωνσταντίνου από τη διαχείριση ποσού 784.175,47 ευρώ για την καταβολή των επιδομάτων τυφλότητας, Β.Ν.Κ., κίνησης κλπ. Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, Αντιδήμαρχος 
  31. Έγκριση αποδιδόμενου λογαριασμού και απαλλαγή της δημοτικής υπαλλήλου Στραβογιάννη Αθηνάς από τη διαχείριση ποσού 61.557,89 ευρώ για την καταβολή των επιδομάτων προστασίας ανηλίκων, υπερηλίκων ομογενών & στεγαστικής συνδρομής. Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, Αντιδήμαρχος

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη για την εξέταση της πορείας εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων (Βασ. Όλγας 198), στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι διευθυντές και εκπρόσωποι των επτά αναπτυξιακών εταιρειών που εκτελούν τα έργα καταπολέμησης κουνουπιών στις επτά περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι αρμόδιοι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης  κουνουπιών.
Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης στην έναρξη της σύσκεψης,  η πορεία εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών εξελίσσεται αποτελεσματικά σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Π.Κ.Μ. - παρά την καθυστέρηση που υπήρξε στη χρηματοδότηση των έργων - και σημείωσε ότι η υλοποίηση του προγράμματος θα συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πρότεινε τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου με στόχο:
            -Την παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης των έργων καταπολέμησης κουνουπιών (προβλήματα, αδυναμίες, προτεινόμενες λύσεις)
            -Την έγκαιρη διάγνωση (monitoring, κοτόπουλα) για την αντιμετώπιση ασθενειών (επιδημιών) μεταδιδόμενες μέσω των κουνουπιών.  
            -Το συντονισμό των ενεργειών και την ανάληψη κοινής δράσης των φορέων σε περίπτωση εμφάνισης επιδημίας (με προτεινόμενες ενέργειες – δράσεις) προς τα αρμόδια Υπουργεία.
            -Την κοινή αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν κατά τις διάφορες φάσεις εκτέλεσης των έργων.
 Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη συμφώνησαν ότι το ενιαίο συντονιστικό όργανο θα αποτελείται από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ή αναπληρωτή του, εκπρόσωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, τον διευθυντή Υγείας και τον διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τους επτά (7) διευθυντές των αναπτυξιακών εταιρειών των περιφερειακών ενοτήτων της Π.Κ.Μ.   καθώς και  τους τεχνικούς υπεύθυνους των έργων καταπολέμησης κουνουπιών.
Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όλα τα προγράμματα καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τονίστηκε η ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης της πορείας εφαρμογής των προγραμμάτων και τακτής ενημέρωσης των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και του κοινού, ώστε οι φορείς να βρίσκονται σε ετοιμότητα στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ανακύψει, με προτάσεις και δράσεις που έχουν ως βασικό στόχο την προστασία  της υγείας των πολιτών.

Πρόσκληση της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας και η Π.Ε.Ν.Α. με την υποστήριξη του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού σας προσκαλούν στη συνάντηση – συζήτηση για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013 και την πολυαπασχόληση στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κολινδρού τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011, στις 21:00.
Πρόεδρος: Δημήτρης Δαλαμήτρας
Γραμματέας: Κερασία Παπούλια
Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Καρακούσης
Ταμίας: Ιωάννης Δημαλής
Ειδ. Γραμ.: Σταύρος Τσαουσίδης

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ??


Ένα ακόμη μικρό "πονηρό" στο Real Pieria.

Γιατί τότε ο κ.Πιπερόπουλος κατά την διάρκεια των εκλογών πρόεδρου Ελλάδος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. είχε παρεβρεθεί σε όλες τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων προέδρων που είχν επισκεφθεί την Πιερία?

Μα βέβαια να εξασφαλίσει να μια καλή θέση κομματικά!!
Και αυτό επιβεβαιώνεται και από τους τότε συνεργάτες του κ.Παπαμιμίκου σημερινού προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ελλάδος και από τους υπόλοιπους υποψήφιους, χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν για αρκετό καιρό!

Ερώτηση Κώστα Κουκοδήμου προς την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων για τον περιορισμό στις μετεγγραφές των φοιτητών που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες

"Κυρία Υπουργέ, θεωρώ πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί και αυτά που έπονται είναι επώδυνα, σκληρά και άδικα για το σύνολο του ελληνικού λαού, πολύ δε περισσότερο για την πολύτεκνη οικογένεια, που ουσιαστικά «τιμωρείται» για την πολυτεκνία της.

Επιπλέον έρχεται αντιμέτωπη με αλλαγές που θα επιβαρύνουν επιπλέον το εισόδημα της και σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
Ειδικότερα, με τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο από φέτος καταργούνται οι μετεγγραφές και όσοι έως και πέρυσι δικαιούνταν ελεύθερα μετεγγραφή (παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, εισακτέοι με βαριές παθήσεις κ.ά.) με βάση τα μόριά τους θα διεκδικούν ειδικές θέσεις σε κάθε σχολή, επιπλέον του γενικού αριθμού εισακτέων.
Κυρία υπουργέ,  οι πολύτεκνοι της χώρας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις αλλά ούτε και άλλη συρρίκνωση των δικαιωμάτων και της προστασίας  που τους επιφυλάσσει το σύνταγμα της χώρας.
Μετά τα από τα παραπάνω ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:
-Προτίθεται να άρει τις αδικίες σε βάρος της πολύτεκνης οικογένειας σε ο,τι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες;

Αθήνα 28 Ιουνίου 2011
Ο Ερωτών Βουλευτής

Κωνσταντίνος Κουκοδήμος"

Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Αλωνίων Πιερίας



Ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Αλωνίων Πιερίας “ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ” σας καλεί στο 11ο Ποντιακό Συναπάντεμα που θα πραγματοποιηθεί :

Το Σάββατο, 2 Ιουλίου στα Αλώνια Πιερίας

(Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου)


Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε όλοι μαζί παραδοσιακά, με τραγούδια και χορούς του Πόντου

Τραγούδι, Γιώργος Στεφανίδης

Λύρα, Βαγγέλης Αναστασιάδης

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Για να προλάβει την απεργία!!

Αρχέλαος Κατερίνης Στίβος

Ανθούλα Κυριακοπούλου
2η θέση στα 400μ και 800μ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Λάρισα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ - ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ REAL PIERIA


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ!


Καλή η επίσκεψη Κασαπίδη στην Πιερία αλλά ίσως δεν περίμενε την "φιλική" επίθεση από 2 άτομα. Ποιά είναι αυτά?? Μα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας Τσιμήτρης Δημήτριος και Μακρίδης Νικόλαος.


Από την πλευρά του ο κ.Τσιμήτρης εξέφρασε τις απορίες του σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα και νομοθεσίες που έχουν να κάνουν με τους αγρότες και ειδικά γι'αυτόύς της Πιερίας. Οι ερωτήσεις φωτιά που έθεσε στον κ.Κασαπίδη, τον έφεραν σε δύσκολη θέση και αρκετές φορές έμενε με το στόμα ανοικτό, διότι δεν γνώριε αρκετά πράγματα σχετικά αν και Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα Γεωργίας!

Από την μεριά του ο κ.Μακρίδης τον ρώτησε ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως λέει και ο ίδιος, η πολιτική της κυβέρνησης έχει φέρει σε εξαθλίωση και αγανάκτηση τον κόσμο. "Οι αγρότες της Πιερίας δεν αντέχουν άλλο να ζητιανέυουν τα χρήματα τους από προγράμματα στα οποία συμμετέιχαν αλλά ποτέ δεν πληρώθηκαν και έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε κυβέρνηση και μυαλά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει τις τύχες του τόπου στα χέρια του, το θέμα είναι όμως μπορεί ο κ.Σαμαράς? ".

Και εκεί που ίσως περίμενε "πολιτικά" χάδια ο κ.Κασαπίδης έπεσε απότομα!!

Μπράβο και στον κ.Τσιμήτρη και στον κ.Μακρίδη που περίφανα υποστηρίζουν τον τόπο τους και δεν "χαϊδεύουν¨κανέναν!

Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη



Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας την Τετάρτη 29 Ιουνίου (08:30-14:30), ημέρα γενικής απεργίας κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που προωθεί η κυβέρνηση, μετά από απόφαση του Δ. Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Την Τρίτη και την Τετάρτη 28 & 29 Ιούνη θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους ενάντια στα νέα μέτρα εξαθλίωσης, ενάντια στα  νέα αντεργατικά, αντιαναπτυξιακά και αντικοινωνικά μέτρα που μας επιφυλάσσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το νέο Μνημόνιο.
Θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους για να εκφράσουμε δυνατά την οργή και την αγανάκτησή μας για όλα αυτά που επιχειρούν να νομοθετήσουν και πάλι σε βάρος των εργαζόμενων,  σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
 Δεν τους φτάνουν όλα αυτά που τους τελευταίους μήνες νομοθέτησαν σε βάρος των εργαζόμενων. Θέλουν και άλλο αίμα, θέλουν και τις ζωές μας. Η Ελλάδα ξεπουλιέται στους αδίστακτους κερδοσκόπους δανειστές μας, ενώ οι «έχοντες και κατέχοντες» προστατεύονται από την Κυβέρνηση.
Μόνη ελπίδα και προοπτική είναι ο αγώνας των εργαζομένων, ο μαζικός αγώνας της κοινωνίας για να σταματήσει αυτή η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλει η τρόικα και ακολουθεί η Κυβέρνηση.
     Καλούμε όλους τους εργαζόμενους όπως και τους πολίτες της Πιερίας που δίνουν καθημερινά το αγωνιστικό παρόν στην  πλατεία   να πάρουν μέρος μαζικά αγωνιστικά στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να πούμε  ΟΧΙ στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, για να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σ΄αυτές τις πολιτικές που μας οδηγούν στη φτώχεια στην εξαθλίωση και στο περιθώριο.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 & 29 ΙΟΥΝΗ.

                  Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΒΑΛΑΣΗΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Στο πολιτικό συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξελέγει ο Πιεριέας Λεύτερης Μωυσιάδης

Ένας ακόμη από την Πιερία που μετέχει ενεργά στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.
Καλό αγώνα!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ!!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ REAL PIERIA



ΠΑΡΑΠΟΝΟ!


Παράπονο εκφράζει ο κόσμος για τα αστικά της Κατερίνης.
Ο λόγος είναι ότι το μεσημέρι δεν ανάβουν τα κλιματιστικά και γίνεται ανυπόφορη η ατμόσφαιρα όπως λένε.
Μήπως πρέπει να το εξετάσουν οι υπεύθυνοι????

Ευχαριστήριο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος προς τους χορηγούς

Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις - χορηγούς συνεισέφεραν οικονομικά κατά την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011, στην οποία η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας πέτυχε την παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία του μπάσκετ, πραγματοποιώντας έτσι τον αρχικό της στόχο.
Η συμβολή των χορηγών σ΄ αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο, δείχνει όχι μόνο την αγάπη τους για την ιστορική μας ομάδα, αλλά παράλληλα και την συμμετοχή σε δραστηριότητες που ανεβάζουν το επίπεδο τους υγιούς αθλητισμού που έχουμε όλοι μας ανάγκη, όσο ποτέ.

                                                             Από το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ


"Καλύτερα σε ένα χωριό με την ησυχία σου χωρίς παράπονα και τον περίεργο κόσμο που περιμένει να τον τακτοποιήσεις", τάδε έφη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης.

ΖΕΣΤΗ ΑΡΚΕΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ??