Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ!


Καλή η επίσκεψη Κασαπίδη στην Πιερία αλλά ίσως δεν περίμενε την "φιλική" επίθεση από 2 άτομα. Ποιά είναι αυτά?? Μα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας Τσιμήτρης Δημήτριος και Μακρίδης Νικόλαος.


Από την πλευρά του ο κ.Τσιμήτρης εξέφρασε τις απορίες του σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα και νομοθεσίες που έχουν να κάνουν με τους αγρότες και ειδικά γι'αυτόύς της Πιερίας. Οι ερωτήσεις φωτιά που έθεσε στον κ.Κασαπίδη, τον έφεραν σε δύσκολη θέση και αρκετές φορές έμενε με το στόμα ανοικτό, διότι δεν γνώριε αρκετά πράγματα σχετικά αν και Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα Γεωργίας!

Από την μεριά του ο κ.Μακρίδης τον ρώτησε ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως λέει και ο ίδιος, η πολιτική της κυβέρνησης έχει φέρει σε εξαθλίωση και αγανάκτηση τον κόσμο. "Οι αγρότες της Πιερίας δεν αντέχουν άλλο να ζητιανέυουν τα χρήματα τους από προγράμματα στα οποία συμμετέιχαν αλλά ποτέ δεν πληρώθηκαν και έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε κυβέρνηση και μυαλά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει τις τύχες του τόπου στα χέρια του, το θέμα είναι όμως μπορεί ο κ.Σαμαράς? ".

Και εκεί που ίσως περίμενε "πολιτικά" χάδια ο κ.Κασαπίδης έπεσε απότομα!!

Μπράβο και στον κ.Τσιμήτρη και στον κ.Μακρίδη που περίφανα υποστηρίζουν τον τόπο τους και δεν "χαϊδεύουν¨κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου