Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Την Τρίτη και την Τετάρτη 28 & 29 Ιούνη θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους ενάντια στα νέα μέτρα εξαθλίωσης, ενάντια στα  νέα αντεργατικά, αντιαναπτυξιακά και αντικοινωνικά μέτρα που μας επιφυλάσσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το νέο Μνημόνιο.
Θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους για να εκφράσουμε δυνατά την οργή και την αγανάκτησή μας για όλα αυτά που επιχειρούν να νομοθετήσουν και πάλι σε βάρος των εργαζόμενων,  σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
 Δεν τους φτάνουν όλα αυτά που τους τελευταίους μήνες νομοθέτησαν σε βάρος των εργαζόμενων. Θέλουν και άλλο αίμα, θέλουν και τις ζωές μας. Η Ελλάδα ξεπουλιέται στους αδίστακτους κερδοσκόπους δανειστές μας, ενώ οι «έχοντες και κατέχοντες» προστατεύονται από την Κυβέρνηση.
Μόνη ελπίδα και προοπτική είναι ο αγώνας των εργαζομένων, ο μαζικός αγώνας της κοινωνίας για να σταματήσει αυτή η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλει η τρόικα και ακολουθεί η Κυβέρνηση.
     Καλούμε όλους τους εργαζόμενους όπως και τους πολίτες της Πιερίας που δίνουν καθημερινά το αγωνιστικό παρόν στην  πλατεία   να πάρουν μέρος μαζικά αγωνιστικά στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να πούμε  ΟΧΙ στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, για να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σ΄αυτές τις πολιτικές που μας οδηγούν στη φτώχεια στην εξαθλίωση και στο περιθώριο.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 & 29 ΙΟΥΝΗ.

                  Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΒΑΛΑΣΗΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου