Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Έξι νεκροί βρίσκονται από τον Ιανουάριο στα ψυγεία του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ!

Καταγγελία Σοκ έκανε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Σωτηρία. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κονιαδιτής στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα  Mega» συγγενείς νεκρών δεν τους παραλαμβάνουν από τα νοσοκομεία γιατί δεν έχουν χρήματα για την ταφή τους.
«Υπάρχουν σωροί συνανθρώπων μας στο νεκροθάλαμο από τον Ιανουάριο. Πρόκειται για 5 Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι συγγενείς των οποίων έχουν ειδοποιηθεί αλλά λόγω της οικονομικής δυσχέρειας δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τις σωρούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κονιαδίτης . Σε δυο περιπτώσεις η διοίκηση του νοσοκομείου ανέλαβε την κηδεία στο νεκροταφείο Ζωγράφου αλλά δεν δίνουν άλλο χώρο σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή με αφορμή την απεργία που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι για την συγχώνευση του νοσοκομείου με το Γεννηματά και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων για τις εφημερίες τους."Το βασικό αίτημά μας αυτή τη στιγμή είναι καμία συγχώνευση του οργανισμού μας, καμία κατάργηση κλινών, καμία κατάργηση οργανικών θέσεων, θέλουμε το νοσοκομείο μας αυτοδιοικούμενο με τον οργανισμό που είχε, αυτό για εμάς είναι κόκκινη γραμμή και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω" δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βασίλης Κονιαδίτης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου