Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συμπαγές το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Υψηλή συσπείρωση και εισροή νέων ψηφοφόρων για το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα.
Καταρρέει σταδιακά το τελευταίο κόλπο του συστήματος και των καθεστωτικών ΜΜΕ για ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Αφού τελικά δεν μπόρεσαν να ανακόψουν το λαϊκό ποτάμι της οργής που έστειλε τους Έλληνες Εθνικιστές ισχυρούς στην βουλή, τώρα προχωρούν στο "σχέδιο Β'", το ψαλίδισμα όσο μπορούν της δυναμικής μας. Η τακτική τους γνωστή: Λασπολόγηση, αποκλεισμός και στρέβλωση της αλήθειας.

Το τελευταίο επικοινωνιακό παιχνίδι βασίζεται στις "πειραγμένες" δημοσκοπήσεις και στην έκφραση της "κοινής γνώμης" από τους δημοσιογράφους πως ο κόσμος τρόμαξε από την εμφάνισή μας στην τηλεόραση κι επιστρέφει στα κομματικά μαντριά. Για να στοιχειοθετήσουν μάλιστα την συγκεκριμένη ανοησία εμφανίζουν σε κάποιες δημοσκοπήσεις διαρροή ψηφοφόρων από την Χρυσή Αυγή στον ΣΥΡΙΖΑ (!) σε ποσοστό πάνω από 15%.
Ενημερώνουμε για πολλοστή φορά προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει απώλειες, αλλά κέρδη. Από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο, στα γραφεία μας αλλά και στον δρόμο (εκεί που οι υπόλοιποι παραμένουν κρυμμένοι), το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα θα είναι ακόμα πιο ισχυρό στις εκλογές της 17ης Ιουνίου για δυο λόγους. α) Επειδή ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής που ξεπέρασε την συκοφαντία και τον αποκλεισμό ξέρει πολύ καλά τι ψήφισε και γνωρίζει τα στελέχη μας από κοντά και β) επειδή ψηφοφόροι των υπόλοιπων αστικών κομμάτων έχουν αηδιάσει πια από τις πολιτικές κυβιστήσεις και τις ανίερες συμμαχίες και θέλουν μια ξεκάθαρη λύση για την πατρίδα.
Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε απόσπασμα από την Έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τους ψηφοφόρους μας ενόψει των εκλογών της 17 Ιουνίου: "Η Χρυσή Αυγή. Στη διαφάνεια παρουσιάζονται τα πρώτα ευρήματα αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ειδικότερα, από το αριστερό γράφημα προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει υψηλό ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της, ενώ παρουσιάζει απώλειες μόνο από ψηφοφόρους που δηλώνουν ότι δε θα συμμετέχουν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Αντίθετα, από το δεξιό γράφημα προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει στατιστικά ανιχνεύσιμη εισροή ψηφοφόρων τόσο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Δημοκρατική Συμμαχία όσο και από το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας".
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου