Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αναφερόμενοι στους στόχους και τις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης που δεν είναι άλλοι από την δημιουργία  ενιαίας οικονομίας, ενιαίας πολιτικής και  ενιαίου πολιτισμού ,γίνεται άμεσα αντιληπτό πως αντι- εθνιστικές πολιτικές που υπηρετούν τον όρο «ενιαίο-α» αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται η παγκοσμιοποίηση.

Παρουσιάζονται κόμματα που θυσιάζουν τη χώρα μας στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και των εμπνευστών της. Κόμματα τα οποία  υιοθετούν πολιτικές που «υπερασπίζονται» την ίση μεταχείριση όλων, τη δίκαιη και  τη σωστή διανομή του πλούτου ,πολιτικές που υποστηρίζουν πως όλη η παραγωγή του κόσμου, όλοι οι φυσικοί πόροι και τα πλούτη δεν ανήκουν μόνο σ’ ένα κράτος αλλά θα πρέπει να μοιραστούν σ’ όλα για το καλό του συνόλου και το καλό των λαών, πως όλα τα έθνη θα πρέπει να ενωθούν…Και στο όνομα «του καλού του συνόλου» και του «καλού των λαών» συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τις μάζες…Κι όλα αυτά τα στιγμή που δημιουργούν καταστάσεις οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.
Υποστηρικτές των πολιτικών αυτών που σκοπό έχουν να εξαθλιώσουν  και μετά να χειραγωγήσουν το λαό ,εκμεταλλευόμενοι κάθε ίχνος ελπίδας είναι τα Μ.Μ.Ε που αναλαμβάνουν το ρόλο της καθοδήγησης  της συνειδήσεως του λαού.
Τα Μ.Μ.Ε. χρησιμοποιούνται προκειμένου να προωθήσουν πολιτικές που   αποδυναμώνουν  με κάθε τρόπο  τη μόνη πηγή αντίστασης  απέναντι στους στόχους της παγκοσμιοποίησης που είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
Τέτοιου είδους πολιτικές που στοχεύουν στην αποδυνάμωση του Ελληνισμού δεν μπορούν να αποτελούν σωτήριες για τη χώρα μας.
Μόνο η εφαρμογή μιας πολιτικής που θα γίνει ασπίδα για τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος μπορεί να κάνει την ΕΛΛΑΔΑ δύναμη ξανά ,ικανή να αντιμετωπίσει κάθε απειλή που επιδιώκει την εξαφάνισή της. 
K.B.
Αντισταθείτε στο ψέμα και τη διαφθορά! Αντισταθείτε στης μίζες και της ρεμούλες! Δώστε την ελπίδα σε αυτή τη χώρα να ανασάνει ελεύθερα! Επιτέλους!! δώστε την Ελλάδα στους Ελληνες! Δέστε ούλους αυτούς τους υπέρμαχους της αλήθειας και  της ηθικής πως τρέμουν στις καρέκλες τους γιατί η  ώρα της αλήθειας πλησιάζει! Δέστε τον φόβο στα μάτια τους  φοβούμενοι τις αποκαλύψεις και τη διαφανια!!! Σηκώστε ψηλά το κεφάλι, αντισταθείτε σε όποιων σας σπρώχνει στο χώμα!  Η μεγαλύτερη δύναμη είναι να σηκώνεσαι κάθε φορά  που πέφτεις!!! Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε λοιπόν! Φωνάζουν και διαλαλούν οτι είμαστε επικίνδυνοι! Φυσικά και είμαστε! Γιατί είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο! (Βολταίρος)
Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.
Αβραάμ Λίνκολν,  Αμερικανός Πρόεδρος
Είμαι πεπεισμένη ότι στης 18 Ιουνίου θα ξημερώσει μια Χρυσή Αυγή!
M.M.
Είναι τόσο αλητήριοι και στημμένοι που πλέον τους έχει καταλάβει όλος ο «ντουνιάς». Στις προηγούμενες εκλογές οι δημοσκόποι πέσαν εντελώς έξω σε όλα τα αποτελέσματα, προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να συντηρήσουν ζωντανό το τηλεκόμμα Καρατζαφέρη. Τώρα προσπαθούν να μας δείξουν ότι η δυναμική της Χρυσής Αυγής πέφτει. Μόνο που δεν είναι προσεκτικοί στην δουλειά τους και έτσι έρχεται πάλι να τους γκρεμίσει τις αυταπάτες μια δημοσκόπηση προερχόμενη από ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία δείχνει πεντακάθαρα αυτό που βλέπει όποιος ζει στην κοινωνία. Η δημοσκόπηση αυτή δείχνει πεντακάθαρα αυτό που εγώ ως ταξιτζής βλέπω σε όλους μου τους πελάτες. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο κρατά τα ποσοστά της, αλλά και τα αυξάνει. Το Πανεπιστήμιο δίνει 8,7% και κατά την γνώμη μου δείχνει μια πολύ ρεαλιστική εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά. Ας πάνε όλα τα άλλα μαρξιστικά κατάλοιπα να δημιουργούν εντυπώσεις και να ταλαιπωρούν τον κ. Κασιδιάρη με ηλίθιες ερωτήσεις του «γιατί πέφτει το ποσοστό», ενώ αυτό στην πραγματικότητα αυξάνει.
Κ.Α.
Εγώ παιδιά πάντως έχω αρχίσει και διασκεδάζω αφάνταστα με τον Καρατζαφέρη. Έχει φτάσει στο 1% και πέφτει, αλλά δεν είναι αυτό που με διασκεδάζει. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι η ξεφτίλα στην οποία έχουν περιπέσει διάφοροι γραφικοί δήθεν «εθνικιστές», οι οποίοι φανέρωσαν επιτέλους τον ρόλο που έπαιζαν στον πατριωτικό χώρο. Τον ρόλο του παράσιτου που παραμονεύει για να υποσκάψει την όποια εθνική προσπάθεια. Επίσης αστείο στην όλη υπόθεση ο ρόλος του Βασιλάκη Καΐλα που έχει πάρει ο τηλεπρόεδρος σε όλες του τις συνεντεύξεις. Πραγματικός τραγέλαφος!!
Λ.Σ.
Συναγωνιστές/ Συναγωνίστριες,
Για πρώτη φορά συμμετείχα στην εκδήλωση σας προς την μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και νιώθω την ανάγκη να καταθέσω την χαρά μου, που έγινα και εγώ μέρος αυτής της εκδήλωσης. Είστε οι μόνοι που τιμούν ευλαβικά κάθε χρόνο ήρωες του Έθνους μας, παραμένοντας πιστοί σε αξίες όπως η Φυλή και το Έθνος μας. Θέλω να σας συγχαρώ, που συνεχίζετε πιστοί στις ίδιες ιδέες και αφότου σας συναναστράφηκα, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να κρατάτε τις κερκόπορτες του ελληνισμού, με βάση τα ελληνικά ιδεώδη και την αγάπη στο Έθνος.
Όσον αφορά, τις δημοσκοπήσεις να γνωρίζετε ότι δεν πτοούμαστε από την λασπολογία των ΜΜΕ εις βάρος σας, καταγράφοντας πλαστά εικονικά αποτελέσματα, που στοχεύουν στην πλασματική διαμόρφωση συνειδήσεων. Ο ελληνικός λαός σας χρειάζεται για να επέλθει επιτέλους η κάθαρση στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου