Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ


ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ REAL PIERIA ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ BLOGGERS, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ REAL PIERIA ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!


ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗ!

1 σχόλιο:

  1. Απέχουν από τις υπηρεσίες της Φιλαρμονικής του δήμου, μουσικοί που είναι απλήρωτοι ενάμιση χρόνο- Καλλικρατικό… τρόπο ψάχνει να τους πληρώσει ο πρόεδρος του ΔΩΚ


    «Απογυμνωμένη» από τους έμπειρους μουσικούς της εμφανίστηκε την ημέρα των Φώτων η Φιλαρμονική του δήμου Κατερίνης η οποία έπαιξε μεν, αλλά με τη συμμετοχή 13άχρονων και 14χρονων μαθητών. Ο λόγος; Η αποχή, από τις υπηρεσίες της Φιλαρμονικής, των εμπειρότερων-και επί πολλά έτη-μελών της που αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να καταγγείλουν την απαξίωση, όπως λένε, που υφίσταται η μπάντα από τον ίδιο το δήμο, του οποίου αποτελεί όμως αναπόσπαστο κομμάτι, αφού είναι μέρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.
    «Η Φιλαρμονική είναι θεσμός και είναι υπεράνω όλων των ανθρώπων που το υπηρετούν», σημειώνουν.
    Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά η όλη παρακμή της κατάστασης που ξεκίνησε από το 2007 όταν η Φιλαρμονική μεταφέρθηκε στην Εκάβη. Όπως δηλώνουν, μέχρι πρότινος δεν είχαν ούτε καρέκλες για να μπορούν να κάθονται όταν κάνουν πρόβες. Αναφέρουν μάλιστα ότι οι υποχρεώσεις της Φιλαρμονικής του δήμου Κατερίνης είναι αυξημένες αγγίζοντας τις 40 υπηρεσίες το χρόνο. Όπως λένε, σχεδόν τα μισά Σαββατοκύριακα του χρόνου είναι καλυμμένα και όσοι συμμετέχουν στη μπάντα προγραμματίζουν τη ζωή τους με βάση τη συμμετοχή τους σε αυτή.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική κοστίζει στο δήμο Κατερίνης περί τις 28 χιλιάδες ευρώ ετησίως ενώ τα υπόλοιπα προηγούμενων ετών, μόνο από τις αποζημιώσεις, αγγίζουν τις 30 χιλιάδες. Επιπλέον , σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΩΚ, ο Οργανισμός του δημοτικού ωδείου βρίσκεται σε τροχιά εξυγίανσης, τονίζοντας ότι παρέλαβε ένα χρέος που υπερέβαινε τις 100 χιλιάδες ευρώ. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Μπερεδήμα, έχει πληρωθεί το 70% των χρεών και με τα χρήματα που προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012 (370 χιλιάδες ευρώ) αναμένεται να τακτοποιηθούν και οι υπόλοιπες ανεξόφλητες υποχρεώσεις.
    Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή