Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης


Η σύσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων της Α2 στην ΕΟΚ

Μετά τη σύσκεψη των ομάδων της Α2 που έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την παρουσία του γενικού της γραμματέα κ. Π. Τσαγκρώνη, από την ΕΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Σύσκεψη με καίρια θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της Α2 κατηγορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα γραφεία της ΕΟΚ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των συλλόγων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν -εκτός των άλλων- είναι η καθυστέρηση υλοποίησης της υπόσχεσης της Πολιτείας για επιχορήγηση 100.000 ευρώ. Επίσης και η καθυστέρηση καταβολής της χορηγίας για την δραστηριότητα των συλλόγων. Η ΕΟΚ αιτείται άμεσης συνάντησης με τον αρμόδιο υφυπουργό για την συζήτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, οι οποίες αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την ομαλή κι απρόσκοπτη λειτουργία των συλλόγων της Α2 κατηγορίας
».

Στη συνάντηση, έχοντας όλοι ως γνώμονα τη μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, ήταν σαφέστατη η θέση των ομάδων -πριν του Αμύντα- για τη μη διεξαγωγή του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α2, αν δεν λυθούν οι σοβαρές εκκρεμότητες.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι για η σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Ιούλιο μήνα και όχι τον Οκτώβριο, παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, ήταν αποτέλεσμα εγγράφου αιτήματος του Πιερικού Αρχελάου και του Πανελευσινιακού και συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των ομάδων, πλην της ΑΕΚ και του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου