Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Απάντηση ως προς το θέμα - ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΕ EMAIL

Αναφερόμενος σχετικά με το παραπάνω θέμα που έστειλε με email ένας αναγνώστης σχετικά με την Χρυσή Αυγή θα ήθελα να παραθέσω κάποιες διορθώσεις που ξεφεύγουν από τον φίλο που το έγραψε και κατά πόσο είναι αληθή τα στοιχειά ή όχι.
1ον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι 18 και όχι 21
2ον ο κ.Μιχαλιολάκος είχε πει σε συνέντευξή του ότι ο κάθε βουλευτής θα αμείβεται με μισθό περίπου 1.800€. Όσα δηλαδή είναι ο μισθός ενός αντισυνταγματάρχη.
3ον ο μισθός που βγαίνει 20.749€ (αν πράγματι ισχύει το νούμερο αυτό) έχει μέσα και έξοδα βενζίνης αυτοκινήτου, τηλέφωνα κινητά και σταθερά , αεροπορικά μεταφορικά για τους βουλευτές από τη επαρχία και διάφορα άλλα. Οπότε με απλά μαθηματικά που έχω μάθει στο σχολείο δεν είναι πραγματικό το ποσό που αναφέρεσαι ότι μένει μηνιαίως στο κόμμα
4ον Για τα συσσίτια που λες ότι θέλει κάρτα ανεργίας και Ελληνική ταυτότητα δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο. Το έχουν πει οι ίδιοι ότι γίνονται ΜΟΝΟ για Έλληνες και για αυτούς που το έχουν ανάγκη (εδώ κολλάει η κάρτα ανεργίας). Όσο για μια κάρτα Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο πρώτη φορά το διαβάζω από το δικό σου κείμενο. Ακόμη και να υπάρχει ΔΕΝ με ενοχλεί. Για το σχόλιο σου για καταγραφή του κόσμου…. καλύτερα ασχολίαστο (δεν θα αναλωθώ να μιλάω για θεωρίες συνωμοσίας όταν ξέρω ότι ΗΔΗ είμαι καταγεγραμμένος ΠΑΝΤΟΥ!!!)
5ον Το κόστος για τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής το υποθέτεις ή το γνωρίζεις; Και η απορία σου γιατί είναι μόνο για την Χρυσή Αυγή που είναι κόμμα από το 1992 και όχι για άλλα κόμματα όπως «Κόμμα Πειρατών Ελλάδας», «Κίνημα δεν πληρώνω», «Τυραννοκτόνοι», «Αξιοπρέπεια» και τόσα ακόμη που ξεπηδήσανε ξαφνικά. Που βρήκαν τα ίδια ποσά; (αν ισχύουν βέβαια)
6ον Θα συμφωνήσω με το ότι τα ΜΜΕ δεν τους ρώτησαν γι’αυτά που αναρωτιέσαι αλλά εδώ δεν τους ρώτησαν ούτε σχεδόν για τα προγράμματα τους. Και εγώ με την σειρά μου αναρωτιέμαι γιατί δεν κάλυψαν το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή διανείμει τρόφιμα σε Έλληνες που το έχουν ανάγκη αλλά κάλυψαν το φεστιβάλ μεταναστών του ΚΚΕ;
7ον Τελικά θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία. Γιατί τόσο πολύ όλους σας πειράζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ναι είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και τους παρακολουθώ -όχι έντονα- από το 1992 (όταν για πρώτη φορά στο σχολείο μου έφεραν ένα φυλλάδιο τους με θέμα την Μακεδονία). Οπότε αφήστε με να είμαι ένας «άμυαλος εθνικιστής φασίστας» όπως μας αποκαλούν οι περισσότεροι και ασχοληθείτε με το δικό σας κόμμα ο καθένας ξεχωριστά..
 Υ.Γ. Θα ήθελα να ασχοληθείς με τον ίδιο ζήλο και να υπολογίσεις τι έχει κάνει και τι κάνει το κόμμα που ψήφισες. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει να κριτικάρουμε πάντα τους άλλους και να μην βλέπουμε τι κάνουν «οι δικοί μας»!!!
Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου