Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Νέος Τρόπος Ζωής- Τεχνικές Χαλάρωσης και σωστής αναπνοής μέσα από τη σωστή διαχείριση της ενέργειας

Σεμινάριο στις 11 & 12 Ιουλίου με θέμα:

"Νέος Τρόπος Ζωής- Τεχνικές Χαλάρωσης και σωστής αναπνοής μέσα από τη σωστή διαχείριση της ενέργειας"
 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα σεμινάρια έχουν ξεκινήσει πριν μήνες από τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης 
Σεμινάριο Βιοενέργειας και Ρεφλεξολογίας στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης στο πλαίσιο των δράσεων Αυτοαξιολόγησης Εκπαιδευτικού Έργου, που
χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.

 Έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για καθηγητές σε Δημόσια σχολεία και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαική Ένωση. Η Δέσποινα Τσουκαλά αν και ιδιώτης δίδαξε σε δημόσιο σχολείο πληρώθηκε για την εργασία της στο σχολείο πράγμα που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα. 

Χαιρόμαστε που οι καθηγητές του 1ου ΓΕΛ θα συνεχίσουν το σεμινάριο αλλά και που το άνοιξαν την "τάξη" τους και σε όλους εμάς.

Το σεμινάριο τελικά θα γίνει 5 με 7 την Τετάρτη 11 Ιουλίου  και την Πέμπτη 12 Ιουλίου την ίδια ώρα στο 1ο γενικό λύκειο Κατερίνης που βρίσκεται κοντά στο ΙΚΑ Κατερίνης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2108023152 & 6944703725 & detsoukala@gmail.com
Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ ή 10 ήλιοι.

Όσοι θα συμμετέχουν να βρίσκονται στις 4:45 στο 1ο λύκειο, να φοράνε άνετα ρούχα και να έχουν στρωματάκι γυμναστικής, μία πετσέτα θαλάσσης ,σαγιονάρες και μία φωτογραφία από ένα αγαπημένο σας δέντρο......και καλή χαλάρωση!


Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου