Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προσφορά αθλητικού υλικού σε ομάδες μπάσκετ της Πιερίας

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του με τα αθλητικά σωματεία της Πιερίας ο Κώστας Κουκοδήμος.
Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του με αθλητικά σωματεία της Πιερίας ο Κώστας Κουκοδήμος και φέτος διέθεσε αθλητικό υλικό, μπάλες και ιματισμό, αυτή τη φορά σε ομάδες μπάσκετ των περιφερειακών διαμερισμάτων της Πιερίας. Για το λόγο αυτό επισκέφτηκε τον Κορινό, το Λιτόχωρο, και τον Άγιο Σπυρίδωνα όπου  συναντήθηκε με  αθλητικούς συλλόγους μπάσκετ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μικρούς αθλητές.

Ειδικότερα αθλητικό υλικό πρόσφερε στις ομάδες ΓΑΣ Κορινός, ΓΑΣ Βαφύρας Δήμου Δίου και Αθλητικό Σύλλογο «Αναγέννηση Λιτοχώρου».
Στη διάρκεια των επισκέψεων του ο κ. Κουκοδήμος δέχθηκε δεκάδες ερωτήματα από τα παιδιά και συζητώντας μαζί τους τόνισε πως ο αθλητισμός ενισχύει την άμιλλαπροωθεί τον εθελοντισμό, αναπτύσσει τη νέα συλλογικότητα.
Αισθάνομαι ότι  «χρωστάω» πολλά σ’αυτόν τον τόπο και τους συμπολίτες μου. Ποτέ δεν θα είμαι ικανοποιημένος, ποτέ δεν θα αισθανθώ ότι έδωσα αρκετά. Είναι καθημερινός ο αγώνας. Για ένα πράγμα είμαι απολύτως σίγουρος, ότι δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Κουκοδήμος στη διάρκεια της θητείας του και ειδικότερα τα τελευταία δυο χρόνια έχει διαθέσει αθλητικό υλικό στο σύνολο των αθλητικών σωματείων της Πιερίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου