Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πιερική Κίνηση: Νέα ομαδική παραγγελία για πιστοποιημένο τυρί φέτα

Νέα παραγγελία ετοιμάζει η Πιερική Κίνηση με φέτα από τυροκομείο του νομού, η οποία θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Πέμπτη. Η τιμή που έχει συμφωνηθεί είναι 5,5 ευρώ το κιλό για φέτα από πρόβειο γάλα και 3,75 από αγελαδινό.
Σας πληροφορούμε ότι από  Μεγάλη Δευτέρα ως τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραγγείλουν τυρί φέτα από αγελαδινό ή πρόβειο γάλα σε πολύ συμφέρουσα τιμή από πιστοποιημένο τυροκομείο της Πιερίας. Το τυροκομείο λέγεται Ολυμπιακή Παράδοση www.olpa.gr και βρίσκεται στην Παλιά Εθνική οδό στο  ύψος του Πρόσφυγα , πίσω από την αντιπροσωπεία Ρενό.


Όσον αφορά τις συσκευασίες θα είναι των δύο κιλών και το κόστος 11 ευρώ (5,5 ευρώ το κιλό) για τη φέτα με πρόβειο γάλα και 7,5 ευρώ (3,75 ευρώ το κιλό) για φέτα με αγελαδινό γάλα. Η παραλαβή θα γίνει απευθείας από το τυροκομείο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.
Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν  email  με την ποσότητα και τον τύπο τυριού που επιλέγουν ενώ θα πρέπει να αναγράφουν  το ονοματεπώνυμο  τους  και στοιχεία επικοινωνίας.
Email: pieriki.kinisi@gmail.com
blog: www.Pieriki-kinisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου