Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Παπαδήμου-αρχηγών

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τους πρόεδρους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

  
Κύριο αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των αρχηγών των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για τις συνεχιζόμενες επαφές με τους Ευρωπαίους εταίρους σχετικά με το νέο οικονομικό πρόγραμμα, τη δανειακή σύμβαση και το PSI.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε το πρωί με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη και το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ αύριο Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτη Κουβέλη.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παντελή Καψή, τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσει το θέμα του νέου οικονομικού προγράμματος.
"Έχουν ικανοποιηθεί όλες οι προϋποθέσεις για το νέο οικονομικό πρόγραμμα και "προσδοκούμε ότι τη Δευτέρα στο Εurogroup το θέμα θα κλείσει", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου