Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Υποδέχτηκε με «ναζιστικό» χαιρετισμό τη γερμανική αποστολή

Αίσθηση προκάλεσε η χειρονομία αξιωματούχου στην τελετή έναρξης
Με έναν «ναζιστικό» χαιρετισμό υποδέχτηκε τους γερμανούς αθλητές κατά την είσοδο τους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου γερμανός αξιωματούχος, σύμφωνα με την Daily Mail, με...
αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση όσων βρίσκονταν δίπλα του στις κερκίδες.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η WIND ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιερώνυμος σε Ρεπούση: Ποια είσαι εσύ κυρά μου που αποφασίζεις ότι δεν θα εκκλησιάζονται τα παιδιά;

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά εκείνων που με μια υπογραφή θέλουν να αποκόψουν την Εκκλησία από την κοινωνία, «φωτογραφίζοντας» τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και την είδηση ότι σχεδιάζει πρόταση για να καταργηθεί ο εκκλησιασμός στα σχολεία. Από τη Φλώρινα όπου βρέθηκε, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έστειλε μήνυμα και προς τους Ευρωπαίους εταίρους λέγοντας ότι «δεν είμαστε αποικία». «Ναι, μας χρειάζονται οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι μας. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, είμαστε ο Παρθενώνας, είμαστε η Φλώρινα, δεν είμαστε η αποικία.

Το απόλυτο κιτς στο Λονδίνο. Με την ανάλογη μετάδοση από τη ΝΕΤ!

Η Ολυμπιάδα του κιτς. Έτσι θα μείνει στην ιστορία αυτό το άθλιο θέαμα. Όμως ήταν και η ΝΕΤ αυτού. Για να κάνει την ανάλογη μετάδοση. Αυτού, αυτοπροσώπως.
“Της αυτού βασιλικής υψηλότης!!!”
Έλεγε και ξαναέλεγε το φοβερό δημοσιογραφικό προϊόν του πασοκιστάν, που οι πασοκοφύλαρχοι έστειλαν αυτού για να μεταδώσει...

CODEX ALIMENTARIUS Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!

ΑΘΗΝΑ 2004-ΛΟΝΔΙΝΟ 2012


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ!


Βάλτε τις αγγελίες σας δωρεάν στο http://www.pieriamagazine.gr

Άρχισαν οι αναφορές για εκχώρηση κυριαρχίας

Η εκχώρηση κυριαρχίας αποτελεί τη μόνη οδό για την εμβάθυνση της ένωσης στην ευρωζώνη, υποστηρίζει το μέλος του δ.σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Γιέργκ Ασμουσεν...

Αναζητώντας τον ΑΤΤΙΚ!


Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή.
Η παράσταση που είδαν πάνω από 50.000 άτομα  στην Αθήνα!

Ένας 26µελής θίασος από εκλεκτούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές με το έργο  «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ», παρουσιάζει το ύφος και το ήθος µιας ολόκληρης εποχής, µέσα από µνήµες και αισθήσεις, κείμενα και τραγούδια που σφράγισαν την ευαισθησία µας.

Απάντηση ως προς το θέμα - ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΕ EMAIL

Αναφερόμενος σχετικά με το παραπάνω θέμα που έστειλε με email ένας αναγνώστης σχετικά με την Χρυσή Αυγή θα ήθελα να παραθέσω κάποιες διορθώσεις που ξεφεύγουν από τον φίλο που το έγραψε και κατά πόσο είναι αληθή τα στοιχειά ή όχι.

Δίνουν 52.000 ευρώ για Facebook και Twitter!

6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού YouTube -15.252 ευρώ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου στο Facebook -15.252 ευρώ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου στο Twitter -15.252 ευρώ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου στο Google + Με απόφαση της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, η οποία ελήφθη στις 26 Ιουνίου (και η οποία έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια) εγκρίνεται κονδύλι ύψους περίπου 83.000 ευρώ για «τη δημιουργία κατάλληλου πολυμεσικού υλικού για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα». Δείτε τα έγγραφα...

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΗΔΗΜΗΤΡΙΝΩΝ


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ


Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Κολινδρό


Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΓΑΤΑ!!

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ν7

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ν6

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ν5

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ν4

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ν3

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ν2!

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? Η Ελλάδα μπορεί!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

HOTEL PIGASOS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


http://www.hotelpigasos.gr/

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΕ EMAIL


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Η ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Ετοιμάζουν την φρίκη που θα ξεπερνά τον πίνακα του Δάντη

Πατριώτες ειλικρινά δεν ξέρω τον τρόπο να σας ταρακουνήσω, να σας φέρω την εικόνα σε αυτό που θα μας βρει με αυτούς τους εγκάθετους προδότες που παίζουνε τις κουμπάρες στις παγιδευμένες εκλογές, Ότι και να ψηφίζεις οι προδότες είναι στην βουλή!!!

Tρίτο μνημόνιο τον Δεκέμβριο

Η Ελλάδα θα χρειαστεί τρίτη διάσωση, όπως ακριβώς φοβόντουσαν οι εταίροι οι επενδυτές και ο διεθνής Τύπος. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως αυτή τη φορά Κομισιόν και Γερμανία βρίσκονται στην ίδια όχθη του ποταμού, προκρίνοντας την αναγκαιότητα συμπληρωματικού δανείου, παράτασης στο χρονοδιάγραμμα και αναπροσαρμογής μέτρων και όρων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ : ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ 2012


ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!

 Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” και άλλων εθνικιστικών οργανώσεων από διάφορες περιοχές της Β.Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών).

Αμέσως μετά έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην πλατεία Γ.Μόδη όπου και έκαναν κατάθεση στεφάνων.

Ανάμεσα τους διακρίνουμε και τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής Πιερίας τον Γιώργο Παπαδημητρίου και αρκετούς Πιεριείς που προτίμησαν να πάνε στην  συγκέντρωση και να διαδηλώσουν για την πατρίδα από να πάνε σε κάποια παραλία της Πιερίας.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ):


Συντήρηση των χώρων πρασίνου στην Καλλιθέα


Στην Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας εργάστηκαν σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Στην Καλλιθέα έγιναν χορτοκοπτικές εργασίες στο σύνολο της Δημοτικής Κοινότητας, ενώ ειδικά σε ό,τι αφορά στην πλατεία και την παιδική χαρά της περιοχής, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην κοπή χόρτων, κλαδέματος των φυτών και γενικότερα συντήρησης του πρασίνου.

WIFI...στο Μοσχοπόταμο Πιερίας !


Την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στον παγκόσμιο χώρο της πληροφορίας και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες παρέχει ο Δήμος Κατερίνης στους δημότες της τοπικής κοινότητας Μοσχοποτάμου.

Κλειστό λόγω κλοπής....το Δημόσιο ΚΤΕΟ Πιερίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας- Τμήμα ΚΤΕΟ ανακοινώνει ότι εξαιτίας απόπειρας κλοπής,  το κρατικό ΚΤΕΟ θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως τις 20 Ιουλίου 2012 προκειμένου να αποκατασταθούν οι προκληθείσες ζημιές.

Τρόικα εσωτερικού, τρόικα εξωτερικού αντάμα στον αγύριστο

Διαβάζουμε ότι στα τέλη Ιουλίου θα αρχίσει να ταχυδρομούνται οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στους οποίους θα περιλαμβάνεται και το τέλος ακινήτων για το 2012,  ενώ δημοσίευμα του Έθνους αναφέρει ότι η τρόικα απέρριψε την πρόταση για έκδοση ξεχωριστών ειδοποιητηρίων από τη  ΔΕΗ καθώς θεωρεί ότι έτσι θα διακινδυνευόταν η είσπραξη του τέλους. 

Διάσωση ατόμου από Ναυαγοσώστη στον Κορινό Πιερίας

 
Σήμερα 16.07.2012 στις 11.45 π.μ. χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη Κ.Π. , δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Νέα σοκαριστική λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων

Η ολοσέλιδη λίστα έχει ως εξής:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ !!!

Και ενώ έχει χυθεί απίστευτο μελάνι για το χαράτσι της ΔΕΗ και την ενσωμάτωση του στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, κι ενώ η κατάργηση του συγκεκριμένου τέλους για τα ακίνητα ήταν από τα ισχυρότερα όπλα στην προεκλογική φαρέτρα του πρωθυπουργού, σήμερα από το μεσημέρι άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση της ενσωμάτωσης του και πάλι στον λογαριασμό της ΔΕΗ, κατ' εντολή της Τρόικας χωρίς δόσεις, χωρίς διευκολύνσεις.

 Και φυσικά ο γνωστός πολιτικός αυτισμός επανέρχεται και για μια ακόμα φορά οι πολίτες διαπιστώνουμε τη μαεστρία, το θράσος ,αλλά και την απίστευτη ευκολία με την οποία οι πολιτικοί μας άντρες εξαπατούν, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των ανθρώπων οι οποίοι καλόπιστα εμπιστεύονται αυτούς, που χωρίς να έχουν καν το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου πολιτικού βίου, θα έπρεπε, όχι απλά να μην βρίσκονται στο τιμόνι αυτής της χώρας, κυβερνώντας ή συγκυβερνώντας, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να τους είχαμε στείλει προ καιρού ...σπίτι τους.

Ανεπιστρεπτί.

Προκλητικές ενέργειες του νέου Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή!

Προκλητικός αποδεικνύεται ο νέος Τούρκος Γενικός Πρόξενος της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος με το που βγήκε από το γραφείο του έκανε την κίνηση να επισκεφθεί τους δύο ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης που έβαλαν τις λευκές τουρκικές κελεμπίες τους και τον υποδέχθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής.

Δείτε πόσο θα πληρώσει 73χρονος συνταξιούχος, χωρίς περιουσιακά στοιχεία!

Είσαι 73 ετών, συνταξιούχος του ΙΚΑ, με εισόδημα 10.400 ευρώ ετησίως και αναρωτιέσαι πόσο θα πληρώσεις;

 Η απάντηση είναι 550 ευρώ! Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως δεν έχεις κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα σου, φιλοξενείσαι λογικά από κάποιο παιδί σου και έχεις και το 25% του εισοδήματος σου σε αποδείξεις!

Ναι φίλε μου συνταξιούχε, θα ξηλωθείς για τις ανάγκες της τρόικας και της υποτιθέμενης ελληνικής κυβέρνησης, που πάντα “φρόντιζε” εσένα…

Γιατί η Αγιά Σοφιά τρομάζει σήμερα τους Τούρκους!

Δημοσιογράφου –Συγγραφέα-Τουρκολόγου Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική...

Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ: «ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Σ 'ΑΓΑΠΩ»

Είναι αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε λίγες ώρες μετα από σεισμό στην Ιαπωνία, πριν λίγους μήνες. Θα μπορούσε να είναι και αυτή ένα παραμύθι, όμως... δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα που μας θυμίζει πως τα παραμύθια δεν είναι πάντα μύθος. Έχοντας πλέον ο σεισμός υποχωρήσει, διασώστες φτάνουν στα ερείπια του σπιτιού μιας νεαρής γυναίκας κι αντικρύζουν το πτώμα τηςμέσα στα χαλάσματα.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΟ "PHOBIA" ΑΠΟ ΤΟ PARANROMAL GREECE!


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΟΝ TV

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!

ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ "ΠΟΝΤΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΔ?

ΕΥΓΕ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ «ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»!

Τόσο η Εκκλησία, που αποφάσισε να εκπληρώσει το λεγόµενο «Τάµα του Εθνους», όσο και ο επιχειρηµατίας κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, που θα διαθέσει όλη την περιουσία του για τον συγκεκριµένο σκοπό, επιµένουν στον ιδιαίτερο συµβολισµό του έργου, τονίζοντας πως το κράτος δεν ...

ΨΥΧΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!

Με 10 παίκτες απο το 44΄ και με τον Δανό "φιλέλληνα" διαιτητή να παίζει καθαρά τους Άγγλους, τα ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑ, κατάφεραν να σηκώσουν την ΕΛΛΑΔΑ στους ουρανούς της Ευρώπης.

Δεν πλερω


Το τελευταίο μου ταγκό στην Αθήνα: Εκπληκτικό τραγούδι στα ισπανικά όπου όλες οι λέξεις είναι ελληνικές!


Δήλωση πολιτικής ανυπακοής


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΥΔΟΧΑΡΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ



ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ!


Γνωρίζετε την ΑΞΙΑ της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο...

H αμηχανία Μιχαλολιάκου και το... ανοιχτό μικρόφωνο ΒΙΝΤΕΟ


"Αν αποχωρήσουν..." Τι είπε ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής για τους συναδέλφους του...
βουλευτές, νομίζοντας πώς το μικρόφωνό του είναι κλειστό;

ΒΑΛΑΝΤΗΣ | ΣΟΚ δες πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής

Βάλε ό,τι στοίχημα θες. Το ενοίκιό σου, τη σύνταξή σου, το χαράτσι που θα έδινες για την ΔΕΗ, την κοπέλα σου, το αγόρι σου.

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου για το πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Βαλάντης. ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!

Παπάδες καλλιεργούν πατάτες και τις χαρίζουν σε ιδρύματα

5 τόνοι οικολογικές πατάτες που καλλιεργήθηκαν σε ένα από τα κτήματα της Μονής Αγ. Νικόλαου Σίντζας Λεωνιδίου με πρωτοβουλία του... Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου, μοιράστηκαν στα Ιδρύματα της Μητρόπολης, στα Γηροκομεία, τον Οίκο Τυφλών Τριπόλεως, τις Μονές και τα Φιλανθρωπικά Προγράμματα της Μητρόπολης, τόσο στο Λεωνίδιο, όσο και στην Τρίπολη.

Στα «σκαριά» νέα εποπτική αρχή για τις τράπεζες

Οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης επεξεργάζονται την δημιουργία ενός ξεχωριστού οργανισμού που θα επιτηρεί τις μεγαλύτερες τράπεζες της νομισματικής ένωσης.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, με εντολή των ηγετών της Eυρωζώνης στη Σύνοδο Κορυφής βρίσκεται στα "σκαριά" η δημιουργία ενός οργανισμού που θα έχει την γενική εποπτεία των τραπεζών.

Α. Τσίπρας: «Είστε Μερκελιστές»

«Εσείς δεν είσαστε ευρωπαϊστές είστε Μερκελιστές» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και πρόσθεσε «Στηρίζετε την Μέρκελ που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ : ΕΙΣΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

"ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΩΝ"!
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Α. Σαμαράς στη δευτερολογία του λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.