Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Eurostat: Σε χαμηλά επίπεδα η χρήση Η/Υ στην Ελλάδα

Ενα από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα, στις ηλικίες 16- 74 ετών, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat.

Πως θα θεωρήσουν οι άνεργοι τα βιβλιάρια υγείας

Είστε άνεργος ηλικίας 29 έως 55 ετών; Το βιβλιάριο ασθενείας σας έληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2011 ή λήγει μέσα στο 2012; Με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας, η ισχύς του θα παραταθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Πενήντα ένσημα μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, θα είναι αρκετά για να ανανεωθεί το βιβλιάριο υγείας και για όλους τους υπόλοιπους. Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας.

Τρία κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε κάθε Περιφέρεια

Την λειτουργία 27 κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, τριών σε κάθε μία από τις εννιά ηπειρωτικές Περιφέρειες της χώρας, θα προβλέπει πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θα συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο πριν από τις εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση σήμερα Δευτέρα με τους Περιφερειάρχες, στους οποίους παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης και τους ζήτησε να προτείνουν τους κατάλληλους χώρους στην Περιφέρειά τους.

Η ΕΥΔΑΠ έκοψε το νερό στους Γιατρούς του Κόσμου

Η ΕΥΔΑΠ προχώρησε σε ξαφνική διακοπή της υδροδότησης της Οργάνωση των ΓτΚ χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση λόγω καθυστέρησης πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού νερού του κτιρίου που εδρεύει στην οδό Σαπφούς 12, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Οργάνωσης αλλά και τα 2 μεγαλύτερα προγράμματα του φορέα, το Ανοιχτό Πολυϊατρείο και ο Ξενώνας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο. 

Στο κόκκινο οι απόπειρες αυτοκτονίας στην Ελλάδα

Στα ύψη βρίσκονται οι απόπειρες αυτοκτονίας στην Ελλάδα.
Κατά την τετραετία 2007-2011 καταγράφεται αύξηση σε ό,τι αφορά τις απόπειρες απελπισμένων ανθρώπων -όπως τις δήλωσαν οι ίδιοι αρμοδίως- να θέσουν τέρμα στη ζωή τους σε ποσοστό 36%.
Σε δραματική άνοδο βρίσκονται όμως και οι αυτοκτονίες.

Σε ρυθμούς εκλογών τα κόμματα

Σε πλήρεις προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται τα κομματικά επιτελεία, που ανασυντάσσουν δυνάμεις και καταστρώνουν στρατηγικές εν αναμονή και της οριστικοποίησης της ημερομηνίας των εκλογών.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ούτε οι ανάπηροι πολέμου του Βόλου θα παρελάσουν!



Δεν θα συμμετάσχει στη μεθαυριανή παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου η ΄Ενωση Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου της Μαγνησίας με απόφαση της διοίκησης του τοπικού σωματείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κυβερνητικά μέτρα σε βάρος τους και τη μείωση των συντάξεων τους.
Όπως δημοσιεύει το e-volos.gr, σύμφωνα με την ίδια απόφαση τα μέλη της Ένωσης Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου του Νομού Μαγνησίας την ημέρα της Εθνικής Επετείου θα παρακολουθήσουν τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων στην παραλία ενώ την παρέλαση θα παρακολουθήσει αντιπροσωπεία τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - Υπο διάλυση η ΟΝΝΕΔ - Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον!




"Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα συνειδητής αποστασιοποίησής μου από τα εσωτερικά δρώμενα στη Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ οφείλω να δηλώσω τα εξής :

Με θλίψη διαπιστώνω ότι η Ν.Δ. και ο σημερινός αρχηγός της έχουν μεταβληθεί σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των παγκόσμιων τοκογλύφων. Σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και όλα τα υπόλοιπα δεκανίκια που στήριξαν την κατοχική συγκυβέρνηση Παπαδήμου και τα προδοτικά μνημόνια, εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας, εξαθλιώνουν τους γονείς και τους παππούδες μας και υποθηκεύουν την ίδια την ύπαρξη των νέων Ελλήνων. Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ. Είναι μία νέα Πολιτική Άνοιξη, κάτι που στο Κιλκίς έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα από όλους.

Ταυτόχρονα η ΟΝΝΕΔ σε κεντρικό επίπεδο αντί να αποτελεί πυλώνα μαχητικής, νεανικής αντίστασης και αντίβαρο στην ενδοτικότητα του κόμματος, έχει μεταβληθεί σε ουρά του. Μετατράπηκε σε μια «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» που αποθεώνει την επικοινωνία, αδιαφορεί για την ουσία και φροντίζει, μόνο, για το μικροπολιτικό συμφέρον της κλειστής ομάδας που παριστάνει ότι διοικεί. Έτσι, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατάντησε δουλικός υπηρέτης των κάθε λογής Ψυχάρηδων με τον γνωστό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, εκείνων που διαχρονικά εξύβριζαν με ελεεινά πρωτοσέλιδα τους αρχηγούς της Παράταξης, όπως τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

Έχοντας τα παραπάνω ως αδιαπραγμάτευτα δεδομένα δηλώνω ότι παραιτούμαι τόσο από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ."

Με τιμή
Παναγιώτης Λαπατίνας

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου - Πιερικός Αρχέλαος 60-56

Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μια αγωνιστική έμεινε για να τελειώσει και το παιδικό πρωτάθλημα της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΚΕΜ και στον αγώνα στο Πολύκαστρο με την τοπική ομάδα του Εύαθλου Μακεδόνες, ο Πιερικός Αρχέλαος έχασε άδικα με 60-56, αφού σ΄ αυτό το σκορ συνέβαλε και η διαιτησία που τα … «μούσκεψε».

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κύρος Παπαγεωργίου και Κλεάνθης Καψίδης.

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 22-15, 43-39, 60-56.

Οι συνθέσεις:

Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος): Γκαντίδης Μ 18, Κηρύκος 3, Γιαμπατζίδης 4, Γουγουλάκης 10, Γκαντίδης Ι 25,  Τίγκας.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου):  Πρισκομάτης 19 (1), Νατσιάβας 4, Λαμπονίκος 12, Τσαλμπούρης 13(1), Γραβάνης 2, Αναστασιάδης 2, Κελαδίτης 2, Καπετανάκης 2, Σκαμπαρδώνης, Γιαλίδης,Κοντσές, Μωυσίδης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με την ΝΕ ΟΝΝΕΔ
Πιερίας και τη Γραμματεία
Επαρχιακών Οργανώσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Πιερία όλο το χρόνο
– Καυτεθύνσεις
Τουριστικής Ανάπτυξης στο Ν.Πιερίας” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη
22 Μαρτίου 2012 στις
19:30 στην αίθουσα Εκάβη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Οι
εισηγητές κκ. Αφροδίτη
Λέϊνα ( Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας), Δημήτρης Πανταλώνας
(Πρόεδρος Ένωσης
Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Πιερίας), Ανέστης Φωτιάδης (Phd Οργάνωση και
Διοίκηση Επιχειρήσεων)
και ο υπεύθυνος του Τομέα Τουριστικής Πολιτικής ΟΝΝΕΔ Μπάμπης Τσιανάκας
(Msc in Hospitality
Management) θα αναπτύξουν τους προβληματισμούς,τις δράσεις αλλά και τις
προοπτικές του
τουρισμού στην Πιερία, μέσα από ένα πλαίσιο στοχευμένων προτάσεων
τοπικού χαρακτήρα, με σκοπό
να καταστεί η Πιερία ως ελκυστικός και σύγχρονος τουριστικός προορισμός
σε όλη τη διάρκεια του
χρόνου, αξιοποιόντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η
ευρύτερη περιοχή. Η ΟΝΝΕΔ
αναδεικνύει στην πράξη τον ρόλο του τουρισμού ως μοχλό εξέλιξης και
αειφορίας σε περιφερειακό
επίπεδο και στη δυναμική που διαθέτει να ενεργοποιεί την αναπτυξιακή
διαδικασία,προκαλώντας
θετικές οικονομικές επιπτώσεις στην παραγωγική βάση της περιφερειακής
οικονομίας.

                                                                   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                   
ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗΣ


Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Μπέη:


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

Όλοι εσείς που στέλνετε τα "παραπολιτικά" σας...τουλάχιστον κάντε το με διαφορετικό email και όχι αυτό της υπηρεσίας που σας έχει δωθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα δημοσιεύουμε!!

ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Έπεσε στην αντίληψη μας ότ τοπικοί αντιδήμαρχοι λένε ψέμματα σε πολίτες σχετικά με τρέχων πρόγραμμμα για εργασία σε δήμους.

Όχι απλά δεν έχει τελειώσει το πρόγραμμα και έχουν σταματήσει να δέχονται αιτήσεις...απλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Ήδη έχουμε δυο μαρτυρίες σχετικά για συγκεκριμένα πρόσωπα. Άλλη μια και δημοσιεύουμε τα πρόσωπα.

Τ'ακούσατε εσείς στον δήμο Κατερίνης???

Νέος σεισμός κοντά στην Κρήτη

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών η δόνηση είχε μέγεθος 4,6 βαθμούς και το επίκεντρό της ήταν στη θάλασσα 68 χλμ. βόρεια - βορειοανατολικά των Χανίων, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 66 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή των Χανίων, αλλά ευτυχώς ως τώρα δεν έχει αναφερθεί ούτε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε και ζημιές.

Λουκέτο σε 2.174 υπηρεσίες στο Δημόσιο – Τι θα γίνει με τους υπαλλήλους

Μεγάλοι οργανισμοί όπως ο ΟΑΕΔ, ο ΟΓΑ, το ΤΕΑΔΥ, η ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης δεν θα μείνουν έξω από τις σαρωτικές αλλαγές.

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει πλήρη αναδιάρθρωση.
Οι νέες διοικητικές δομές που θα προκύψουν θα σημάνουν την κατάργηση των προηγούμενων με αυτόματη κατάργηση και των σχετικών οργανικών θέσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη νέα δομή και μεταξύ των 2.174 υπηρεσιών που καταργούνται, τέλος μπαίνει και σε 280 οργανικές μονάδες οι οποίες είχαν μόνο έναν υπάλληλο και μάλιστα με βαθμό προϊσταμένου...

Έξι νεκροί βρίσκονται από τον Ιανουάριο στα ψυγεία του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ!

Καταγγελία Σοκ έκανε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Σωτηρία. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κονιαδιτής στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα  Mega» συγγενείς νεκρών δεν τους παραλαμβάνουν από τα νοσοκομεία γιατί δεν έχουν χρήματα για την ταφή τους.
«Υπάρχουν σωροί συνανθρώπων μας στο νεκροθάλαμο από τον Ιανουάριο. Πρόκειται για 5 Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι συγγενείς των οποίων έχουν ειδοποιηθεί αλλά λόγω της οικονομικής δυσχέρειας δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τις σωρούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κονιαδίτης . Σε δυο περιπτώσεις η διοίκηση του νοσοκομείου ανέλαβε την κηδεία στο νεκροταφείο Ζωγράφου αλλά δεν δίνουν άλλο χώρο σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή με αφορμή την απεργία που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι για την συγχώνευση του νοσοκομείου με το Γεννηματά και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων για τις εφημερίες τους."Το βασικό αίτημά μας αυτή τη στιγμή είναι καμία συγχώνευση του οργανισμού μας, καμία κατάργηση κλινών, καμία κατάργηση οργανικών θέσεων, θέλουμε το νοσοκομείο μας αυτοδιοικούμενο με τον οργανισμό που είχε, αυτό για εμάς είναι κόκκινη γραμμή και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω" δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βασίλης Κονιαδίτης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Μ. Χρυσοχοίδης: ‘To 2013 θα επιτύχουμε τη στροφή’

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt δημοσιεύει σήμερα στην έντυπη έκδοση της, συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο δημοσιογράφο Robert Landgraf, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ως Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Ακολουθεί η μετάφραση της συνέντευξης:

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Άννα Βαγενά: «Δεν ντρέπονται να κόβουν μια σύνταξη 600 ευρώ;»

Η Άννα Βαγενά σε συνέντευξή της μίλησε για την οικονομική κρίση και για το πολιτικό σύστημα που υπάρχει σήμερα στη χώρα μας.
Η ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή του Μάκη Μάκκα στον Αχελώος TV, με καυστικό τρόπο όσα συνέβησαν στην Ελλάδα και κανένας δεν τιμωρήθηκε για αυτά παρά μόνο ο απλός κόσμος.
Κάθε μέρα οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Ο κόσμος έχει δίκιο και εγώ είμαι θυμωμένη πολύ. Όταν τόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί, έχουν πάει σε τσέπες, έχουν βγει στο εξωτερικό, έχουν κλαπεί χρήματα και δεν μπορούν να μαζέψουν τίποτα από αυτά και δεν έχει τιμωρηθεί κανείς αυτούς. 
Δεν έχει επιστρέψει κανένας τίποτα. Το μόνο που γίνεται κάθε μέρα είναι να κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Και οι κατώτερες συντάξεις; Πώς το κάνουν αυτό; Δεν ντρέπονται να κόβουν μια σύνταξη 600 και 800 ευρώ; Έστω και 50 ευρώ να κόψουν, για αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να είναι το φαγητό και τα φάρμακά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!


"Ψήνεται" παράταση από τον... Βαγγέλη!

Μπορεί στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου να επισημαίνουν πως είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα προσέλευση, όμως, ορισμένοι μιλούν ήδη για... παράταση της διαδικασίας με αποτέλεσμα οι κάλπες να μην κλείσουν στις 5 το απόγευμα, αλλά στις 7!
Τα προβλήματα είναι μεγάλα στην Περιφέρεια αφού οι ελλείψεις αλλά και οι... κάλπες χωρίς φακέλους δημιουργούν σύγχυση!
Πάντως, το απόγευμα, αρκετά στελέχη του κόμματος θα βγουν ανοιχτά να καλέσουν τον κόσμο να προσέλθει!

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ




ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ





Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Την έστειλαν στο νοσοκομείο για της πάρουν την τσάντα

Δεν είχε καν νυχτώσει, η γυναίκα δεν φανταζόταν ποτέ ότι κινδυνεύει λίγα μέτρα απ' το σπίτι της στο Γαλάτσι

Προχωρούσε στην οδό Προφήτου Ηλία, δέκα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα όταν από το... πουθενά εμφανίστηκε μια μηχανή με δύο άτομα.
Οι τσαντάκηδες έπεσαν πάνω της τη χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα.
Η γυναίκα χτύπησε τόσο άσχημα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Χτύπησαν άσχημα περιπτερά για να τον ληστέψουν

Έξι και μισή το απόγευμα οι δυο ληστές δεν δίστασαν να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους

Είχαν βάλει στο μάτι το περίπτερο στη Νίκαια, στην οδό Δημ. Καρακουλουξή. Πριν προλάβει να αντιληφθεί το παραμικρό ο άτυχος περιπτεράς είδε δυο άτομα να έρχονται κατά πάνω του.
Άρχισαν να τον χτυπούν με χέρια και με πόδια, τον έριξαν κάτω και του άρπαξαν τα χρήματα πριν προλάβει ο άνθρωπος να ζητήσει βοήθεια.
Μέχρι να ειδοποιηθεί η αστυνομία οι δυο ληστές είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

Σήμερα το νέο κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη

Την ίδρυση νέου κόμματος θα ανακοινώσουν στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο της "Αίγλης" στο Ζάππειο, η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης, ενώ θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος. Το νέο κόμμα θα απαρτίζεται, αρχικά, από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Βίωσε το ρατσισμό γιατί είναι Ελληνίδα

Ρατσιστική αντιμετώπιση εναντίον Ελληνίδας από την αεροπορική εταιρία Aer Lingus που την ανάγκασαν να κάνει τεστ γλωσσομάθειας για να την αφήσουν να ταξιδέψει.
Πρώτο θέμα έχει γίνει στον Ιρλανδικό Τύπο η περίπτωση της Ελληνίδας, κυρίας Χρύσας Ντισλή, η οποία υποχρεώθηκε από υπεργολάβο των αερογραμμών Aer Lingus να υποβληθεί σε τεστ γλωσσομάθειας στο check in του αεροδρομίου της Βαρκελώνης, συμπληρώνοντας ένα ακατονόητο και παράνομο ερωτηματολόγιο στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, προκειμένου να την αφήσουν να επιστρέψει στην Ιρλανδία.

Χαρδούβελης: Ο Παπαδήμος ολοκλήρωσε το έργο του

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει ολοκληρώσει το 90% του έργου της και τώρα θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η επόμενη κυβέρνηση είναι αξιόπιστη και ότι μπορεί να ξεκινήσει το έργο της από την πρώτη ημέρα» τόνισε ο καθηγητής Γκίκας Χαρδούβελης, οικονομικός σύμβουλος και επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Τραγωδία στο Βέλγιο 28 νεκροί ανάμεσά τους 22 παιδιά

Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή 52 μαθητών από το Βέλγιο στην Ελβετία. Το πούλμαν με το οποίο επέστρεφαν στη χώρα τους προσέκρουσε το βράδυ της Τρίτης σε τούνελ στην πόλη Σιέρε, στο καντόνι Βαλέ κοντά στα σύνορα με την Ιταλία, με αποτέλεσμα 22 παιδιά να χάσουν τη ζωή τους και άλλα 24 να τραυματιστούν.

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του λεωφορείου άλλοι έξι ενήλικες, μεταξύ των οποίων και οι δύο οδηγοί του πούλμαν. Το πούλμαν μετέφερε 52 άτομα, δηλαδή δύο σχολικές τάξεις από την περιοχή της Φλάνδρας, από τις πόλεις Λόμελ και Χεβερλι.

Το όχημα που κατευθυνόταν προς την περιοχή Σιόν, προσέκρουσε σε τοίχο σήραγγας της εθνικής οδού μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής εξόδου της Σιέρε.

Το πούλμαν μετέφερε 52 άτομα, δηλαδή δύο σχολικές τάξεις από την περιοχή της Φλάνδρας, από τις πόλεις Λόμελ και Χεβερλι.

Σύμφωνα με το BBC, ορισμένοι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Βέρνης και Λωζάνης.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ δημιουργήθηκε ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης των οικογενειών των θυμάτων.

Πολλοί από τους γονείς των παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο αναμένεται να φτάσουν στην Ελβετία σήμερα, Τετάρτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ


     Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης του Εκπροσώπου  Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη   την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Πιερία είναι το εξής:

       Κυριακή 18 Μαρτίου 2012


l        10:15  Συνέντευξη  Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ  στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας .

l        11:15  Συνεδρίαση Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

l        12:30   Ανοιχτή ομιλία εκπροσώπου Τύπου Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων  του Επιμελητηρίου  Πιερίας.

(ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, WOW!!!!!!!!)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!


ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μέχρι την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα μπορούν να καταθέσουν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις υποψηφιότητας για τη συμμετοχή τους στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Οπότε τότε θα δούμε και ποιοι θα έχουν καταθέσει τελικά την αίτηση τους...Και λίγες μέρες αργότερα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της λίστας.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!

ΤΙ ΡΑΜΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ (ΘΕΤΙΚΑ):


ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ


ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ?????

ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

Με αρκετές απορίες οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζονται από την μεριά του Κώστα Κουκοδήμου προς τον Αντώνη Σαμαρά, αφού δεν βλέπουν φως στο τούνελ και καμία αλλαγή σε ότι αναφορά το μέλλον της χώρας.

Περιμένουν να δούνε και τις τελικές λίστες με τους υποψηφίους και ίσως πέσει βαρύς ο πέλεκυς!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΙΤΑ : ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ





Μέρος της γενικότερης αντιλαϊκής επίθεσης συνιστά και το σχέδιο «Καλλικράτης» που είναι εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του μνημονίου. Ό,τι άφησε η προηγούμενη διοικητική αναδιάρθρωση, ο «Καποδίστριας», έρχεται να αποτελειώσει ο «Καλλικράτης».

Πρόταση για αλλαγή του Ν. 3213/2003 που αφορά το "Πόθεν Έσχες"

Δεκτή με ευρύτατη συναίνεση η πρόταση νόμου για το «Πόθεν Έσχες»

-  Συνυπογράφεται από 75 Βουλευτές όλων των κομμάτων και ανεξάρτητους
-  Ζητείται πιο ουσιαστικός έλεγχος και δήμευση της περιουσίας που δεν
δικαιολογείται.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




700 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ



fb Μπουλέ


ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΡΟΒΕΙΑ