Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βρέφος νεκρό από κρύο και πείνα...



Ανάστατη η κοινωνία της Κύπρου -και όχι μόνο- παρακολουθεί τη συνέχεια στην πραγματική τραγωδία που εκτυλίχθητε στη Λάρνακα, με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό κάτω από δέντρο.

Ο θάνατος του νεογέννητου κοριτσιού το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Αραδίππου οφείλεται σύμφωνα με τη νεκροτομή, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου σε ασιτία και υποθερμία!. Οπως δήλωσε η ίδια η ιατροδικαστής, το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε ζωντανό, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του και αφέθηκε αβοήθητο, χωρίς τροφή, στο κρύο.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μητέρας και τη διαλεύκανση της θλιβερής υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε ότι, μετά από πληροφορίες πολιτών, έγιναν έρευνες σε νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο.

1 σχόλιο:

  1. ας ειναι τωρα στην αγκαλια των αγγελων στον ουρανο....θλιβομαι και θυμωνω που δυστηχως μερικοι που μονο εμφανισιακα ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος κανουν τετοιες ανεγκεφαλες πραξεις...η τιμωρια τους θα ειναι μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή