Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ REAL PIERIA ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Ελπιδοφόρο, αισιόδοξο, χαρούμενο νέο έτος εύχομαι για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Ευχή μου η νέα χρονιά που σε λίγες ώρες ανατέλλει να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα πορεία της χώρας και του τόπου μας. Μια πορεία ευημερίας, ανάπτυξης, προόδου σε όλους τους τομείς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
την επίσημη τελετή κοπής της βασιλόπιτας
για τον ερχομό του Νέου Έτους 2012
την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:45 π.μ.
στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
(Διοικητήριο, 28ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος).
Θα προηγηθεί δοξολογία στις 11:00 π.μ.
στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως.


Με εκτίμηση
Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ»


ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.

Εξαντλήσαμε κάθε όριο υπομονής, περιμένουμε άσκοπα την ανταπόκριση της υπηρεσίας μας και της ηγεσίας του υπουργείου, οι οποίοι τόσο καιρό μας εμπαίζουν και μας κοροϊδεύουν με το χειρότερο τρόπο.
Παραμένουμε απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2010 για τις εκτός έδρας μετακινήσεις και από τον Αύγουστο του 2011 έως και σήμερα για τις εξαιρέσιμες αποδοχές, αργίες, νυχτερινά και σαββατοκύριακα.
Διεκδικούμε το αυτονόητο.
Αναμένουμε την δικαίωση.
Συνεχίζουμε την επίσχεση μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων.

Για το Δ.Σ.
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Από τον Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού κατά την εορτή των Θεοφανείων(Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012), θα γίνει ως εξής:




Στην Παραλία Κατερίνης, ώρα 15:00.

Επίσημη τελετή, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό της Αγ. Φωτεινής.


2. Στην Παραλία Κορινού, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και από τον ιερό ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

3. Στην Παραλία της Ολυμπιακής Ακτής, ώρα 12 το μεσημέρι. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό του Αγ. Προκοπίου.

Η πρωτοβουλία του Λεύκου ποταμού ( Πέλεκας )



Η πρωτοβουλία του Λεύκου ποταμού ( Πέλεκας ) εύχεται
« Σε όλους μας χρόνια καλά και όμορφα το 2012 υγεία και προκοπή »,
Η πρωτοβουλία του Λεύκου ποταμού ( Πέλεκας ) ξεκίνησε ένα θεσμό τα Λεύκεια και σκοπεύει να τον συνεχίσει με διάφορες εκδηλώσεις.

Στις 18/11/2011 έγινε δενδροφύτευση και καθαρισμός της όχθης του ποταμού,
στις 19/11/2011 συναυλία νέων καλλιτεχνών στο 2ο Λύκειο Κατερίνης.
« Ο Λεύκος ποταμός μπορεί να γίνει ο πνεύμονας της πόλης μας,
πόλος έλξης και αναψυχής της Πιερίας »
Καλούμε τις νέες και νέους και όλους τους πολίτες στον καθαρισμό και στην μεγάλη δενδροφύτευση του Φεβρουαρίου στο ποτάμι για να αλλάξουμε την όψη του ποταμού.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις.
ΣΕΟ Κατερίνης, ΜΕΚ Καταφυγιωτών, ποντιακό σύλλογο Παναγία Σουμελά, αθλητικό σύλλογο Ατρόμητου, Ποδηλατική Απόδραση, Φίλοι του Περιβάλλοντος, Εθελοντική Ομάδα Δράσης, Διασωστική Ομάδα Πιερίας, Μητέρα γη, Λύκειο Ελληνίδων και αρκετοί άλλοι σύλλογοι που στήριξαν με τον ένα η τον άλλο τρόπο όλες τις ενέργειες μας.
Ευχαριστούμε την αντιδημαρχία πρασίνου του δήμου Κατερίνης, τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, την Μητρόπολη, την διεύθυνση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για όλη την υποστήριξη που παρείχαν στη Πρωτοβουλία ( Πέλεκα ) του Λεύκου ποταμού.
Τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια όπως και τα λύκεια της πόλης με 580 νέες και νέους καθάρισαν και δενδροφύτευσαν την όχθη του ποταμού
το -12ο Δημοτικό σχολείο, το –5ο Δημοτικό σχολείο, το -7ο Δημοτικό σχολείο
το - Δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, το -6ο Γυμνάσιο, το -1ο ΕΠΑΛ, το -2ο Λύκειο, το -3ο Λύκειο, το -5ο Λύκειο όπως και τα εκπαιδευτήρια « ΠΛΑΤΩΝ »
με το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας τον SKAI, τον Φωτιάδη Κων/νο και Γιώργο, τον Παπατολίκα Λάκη, τον Μηλιώτη Νικόλαο, τον Μάντζιο Αντώνη, τα φυτώρια « ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ » Ποικιλίδης Ν. στο Εγγλέζικο (Ν. Πλαστήρα 122), τα φυτώρια « ΑΝΘΕΜΠΟΡΙΚΗ » Διαμαντίδης Γ. στο 3ο χιλ. Π.Ε.Ο Κατερίνης – θες/νίκης, τα φυτώρια « ΚΗΠΟΣ » Μοσχαντώνης Γ. Εθνικού Σταδίου 15& Πινδάρου, Κατερίνη.
«ο Λεύκος ποταμός ( Πέλεκας ) να μπει στην ζωή της πόλης μας».
- τα όνειρα, να θυμάστε, -είναι πιο δυνατά από τα τείχη που χτίζουν τριγύρω μας, -αρκεί να τα τραγουδήσουμε.
για την Πρωτοβουλία του Πέλεκα Νικόλαος Παντελιάδης τηλ. 6974224453

99 χρονος ζήτησε διαζύγιο επειδή η γυναίκα του τον απάτησε το 1940

Ένας 99 χρονος Ιταλός υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου επειδή λίγες μέρες πριν τα Χριστουγεννα ανακάλυψε πως η γυναίκα του τον είχε απατήσει τη δεκαετία του 1940.
Είναι 77 χρόνια παντρεμένοι, έχουν πέντε παιδιά, δώδεκα εγγόνια και ένα τρισέγγονο. Παρ'όλα αυτά η εξωσυζυγική σχέση που ανακάλυψε ο 99 χρονος αποδείχτηκε δυνατότερη.

«Guardian»: Οι Έλληνες δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφεται στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» η άθλια οικονομική κατάσταση των σύγχρονων Ελλήνων που φτάνουν στο σημείο ακόμα και να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν φαγητό.
Το δημοσίευμα έγινε με αφορμή την οικογένεια με τα δέκα παιδιά στην Πάτρα που έδωσε σε ίδρυμα τα τέσσερα, όπως είχε γράψει προσφατα ο «Ε.Κ.». Τότε αναφέραμε πως η κ. Μελίνα Εμφιετζόγλου, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία, έκανε γνωστό, ότι προτίθεται να αναλάβει να βοηθήσει την οικογένεια του 45χρονου Δημήτρη Γασπαρινάτου από την Πάτρα, πατέρα 10 παιδιών, με την ενοικίαση ενός σπιτιού και ό,τι αυτό συνεπάγεται (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, κοινόχρηστα κ.α.), που θα πληρώνει η ίδια, για όσο διάστημα χρειαστεί.
«Η ελληνική οικονομική κρίση μετατρέπεται σε τραγωδία για τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι οικογένειές τους» ο τίτλος του δημοσιεύματος και το άρθρο ξεκινά με αναφορά στην τραγική κατάσταση ενός πολύτεκνου πατέρα με 10 παιδιά από την Πάτρα που με μοναδικά μηνιαία έσοδα 960 ευρώ και ένα διμηνιαίο επίδομα 460 ευρώ, βρέθηκε να χρωστά ακόμα και στον φούρναρη.
«Η κρίση μας σκότωσε. Ντρέπομαι που το λέω σταλλά έφτασα στο σημείο να μην έχω δύο ευρώ να αγοράσω ψωμί», σημειώνει και εξηγεί στην εφημερίδα πως αναγκάστηκαν με τη γυναίκα του να απευθυνθούν στις δημοτικές αρχές για να σώσουν τα παιδιά τους.
Στο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις από εκπρόσωπο του Δήμου Πατρών που αναφέρει ότι πέρυσι τα Χριστούγεννα οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έδωσαν τρόφιμα σε 400 οικογένειες αλλά φέτος δέχτηκαν πάνω από 1.200 αιτήσεις για βοήθεια.
Αυτό που πραγματικά τους εξέπληξε ήταν το αίτημα να απομακρύνουν τα παιδιά από την οικογένειά τους προκειμένου να τα σώσουν από την φτώχεια. «Όταν επισκεφτήκαμε τα σπίτια τους και είδαμε ιδίοις όμμασι την κατάσταση, τις τριτοκοσμικές συνθήκες, τη φτώχεια και τη βρωμιά, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας», σημείωσε.
Σε μια περήφανη χώρα όπως η Ελλάδα, όπου, όπως σημειώνεται, η οικογένεια είναι πάνω από όλα, η είδηση αυτή άγγιξε ευαίσθητες χορδές, με τους πολίτες να συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο στην οικογένεια Γασπαρινάτου.
Το άρθρο συνεχίζει με το να εξηγεί πως σε μια περήφανη χώρα όπως η Ελλάδα η οικογένεια είναι πάνω από όλα και για αυτό σοκάρει το αίτημα της οικογένειας του Γασπαρινάτου, αλλά τονίζει πως στην Ελλάδα που βρίσκεται σχεδόν στον πέμπτο χρόνο ύφεσης όλοι οι αρμόδιοι φορείς επιβεβαιώνουν το χειρότερο, πως η περίπτωση από την Πάτρα δεν είναι μοναδική.
Οι ελληνικές οικογένειες που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα και Πρόνοια γιατί δεν έχουν τα χρήματα να τους προσφέρουν τα απαραίτητα αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς σύμφωνα με το άρθρο, ενώ αναφέρεται πως παρατηρείται και αύξηση του αλκοολισμού, της χρήσης ναρκωτικών αλλά και της εμφάνισης ψυχολογικών προβλημάτων.
Το άρθρο παραθέτει και δηλώσεις του Κώστα Γιαννόπουλου από το Χαμόγελο του Παιδιού ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως «υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της καλοσύνης και της φιλοξενίας και του αλτρουισμού, η οποία συχνά παραβλέπεται».
Ο συντάκτης κλείνει το άρθρο με μια νότα αισιοδοξίας, σημειώνοντας πως η οικογένεια Γασπαρινάτου δεν χρειάστηκε να δώσει τα παιδιά της, καθώς μια ευκατάστατη κυρία από την Αθήνα, όταν έμαθε το δράμα τους, έκανε μια μεγάλη δωρεά όταν έμαθε το δράμα τους.
«Χάρη σε αυτή την καλή κυρία μπορούμε να ελπίζουμε ξανά. Μέχρι την Πρωτοχρονιά θα έχουμε μπει όλοι μαζί στο νέο μας σπίτι», υπογράμμισε.
από τον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ?


ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Αύξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Εξαιρούνται τα νοικοκυριά που έχουν υπαχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Αναγκαίες χαρακτήρισε μέσα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο αρμόδιος υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, με εξαίρεση - όπως είπε- τα 265.000 νοικοκυριά που έχουν υπαχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και περίπου 100.000 νοικοκυριά που έχουν κάνει αίτηση για να υπαχθούν.

Όπως υποστήριξε ο κ. Παπακωνσταντίνου, η εισήγηση της ΔΕΗ ήταν για αύξηση 20% και της ΡΑΕ για 16%. Το υπουργείο, αποφασίζει αύξηση 9,2% - που θα αποτυπωθεί στη σχετική υπουργική απόφαση - και ζητά - μεταξύ άλλων - διαρθρωτικές κινήσεις για τη μείωση των δαπανών της ΔΕΗ, όπως η μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 10-15%.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ


Η χρονιά που φεύγει ήταν δύσκολη για όλους μας και καταλύτης για την επόμενη, όπου θα πρέπει να διαμορφωθούν νέοι όροι στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο κόσμος έδειξε με τον πλέον προφανή τρόπο ότι δεν είναι πλέον παιχνίδι ή αντικείμενο πειραμάτων. Η νέα χρονιά επιβάλλεται να είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στις αρχές και αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την σωστή και ίση συνύπαρξη πολίτη και κράτους.

Ένα χρόνο ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από την δική σας βούληση, αισθάνομαι υπερήφανος και διπλά υποχρεωμένος να συνεχίσω να διεκδικώ, να παλεύω, να φωνάζω, να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τα όποια μέσα έχω για το καλό της Πιερίας μας.

Εύχομαι το 2012 να είναι μια χρονιά δημιουργική για τον τόπο μας, ειρηνική, με υγεία και προσωπική ευτυχία για όλους.

Νίκος Μακρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά του Πιερικού Αρχελάου






Συμμετείχαν πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο Τουρνουά Χριστουγέννων της σχολής μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. Συμμετείχαν πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια, όλοι αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι χωρισμένοι σε κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία, αγωνίστηκαν μεταξύ τους και πήραν μέρος και σε διαγωνιστικά παιχνίδια ελεύθερων βολών, τρίποντων και επιδεξιότητας.

Οι νικητές εκτός από τη χαρά της νίκης, πήραν και αναμνηστικά δώρα από το διοργανωτή σύλλογο. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς αθλητές να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές της ακαδημίας.

ΦΩΤΟ:
1,2,3,4  Από το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στην Κατερίνη



Στο Τουρνουά της Καβάλας ο Πιερικός Αρχέλαος

Και στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Καβάλας πήραν μέρος τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου.  

 Συγκεκριμένα τα τμήματα των Κορασίδων, οι παμπαίδες (γεννημένοι το 1997) και το μίνι (1998) αντιμετώπισαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ποταμούδιας της Καβάλας τους Πάνθηρες Καβάλας, τους Τιτάνες Δράμας και την Ένωση Καβάλας, αντίστοιχα.

Οι παμπαίδες που ηττήθηκαν από τους Τιτάνες Δράμας με 38-50 αγωνίστηκαν με τους: Γιαλίδη, Σκαμπαρδώνη, Σαββίδη, Παυλίδη, Κοντσέ, Β,  Χασάπη, Εξίζογλου, Ταμουρίδη, Τατσίτη Δ., Σταυριανίδη, Κοντζέ, Ζησόπουλο Γ, Κοντσέ Θ, Κοτσώνα και Φτεργιώτη.

Οι νεαροί αθλητές που γεννήθηκαν το 1998 νίκησαν την Ένωση Καβάλας με 50-41 και η ομάδα συμμετείχε με τους: Μπούσμπουρα, Περχανίδη, Σαχινίδη, Κατωνίδη, Γαλάνη, Ταρενίδη, Ζησόπουλο Π, Στεφόπουλο, Μάντζου, Ζορμπά, Τουρνάκη, Δημητρίου, Κατσαβό, Βάτο και Τατσίδη Β.




Τέλος, οι κορασίδες έχασαν από τους Πάνθηρες Καβάλας με  42-36. Στην αποστολή συμμετείχαν οι:   Γατσιού, Κατωνίδου, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου, Παπαδοπούλου, Παπακώστα, Παταρίδου, Πιατίδου, Πούλιου Φ, Πούλιου Μ,Σημαιάκη, Φυτιλή, Μυστρίδου, Πάππα, Σώτο, Χαραλαμπίδου, Πατσιοδήμου, Γιαλίδου.

ΦΩΤΟ:
5.  Από τους αγώνες στην Καβάλα

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ : Έγκριση για πληρωμές οφειλών χωρίς στοιχειώδη έρευνα και Δημοτικές βιβλιοθήκες κλειστές

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 21-12-11 εγκρίθηκαν ομόφωνα προσαρτήματα απογραφής Δήμων Πύδνας και Μεθώνης με τιμολόγια – οφειλές προς τρίτους ύψους περίπου 700.000 €. Στην εισήγηση του θέματος (που έκανε ιδιώτης – λογιστής χωρίς καμία παρουσία ή γνώση κάποιου Δημοτικού υπαλλήλου έστω) προστέθηκαν τελευταία στιγμή και νέες οφειλές. Αυτό σημαίνει ότι από τα «χρέη» αυτά κάποια δεν ήταν καν εγκεκριμένα από Δημαρχιακή Επιτροπή. Υπάρχουν απλά τιμολόγια από ιδιώτες. Με το δεδομένο ότι αυτοί οι Δήμοι άφησαν στις 2-1-11 υπόλοιπο ταμείου σχεδόν μηδέν και χρέη υπερβολικά, υπάρχει αυτονόητη ανάγκη ελέγχου αυτών των δαπανών. Κι όμως. Καμία τέτοια απόφαση δεν ελήφθη, θέτοντας έτσι η Δημοτική αρχή τον εαυτό της, συνυπεύθυνο στο έλλειμμα διαφάνειας στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, των πρώην αυτών δήμων.

Επίσης παρελήφθησαν οριστικά είκοσι οκτώ έργα. Για κανένα από αυτά δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση ύψους δαπάνης και ταυτότητας έργου. Η έγκριση έγινε (και εδώ ομόφωνα!!!) χωρίς παραμικρή γνώση του τι εγκρίνεται! Για δε τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου εγκρίθηκε εισήγηση υπαλλήλου του τμήματος εμπορίου, που δεν κατάλαβε κανείς, εν αγνοία τόσο των περισσότερων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, όσο και της Δημοτικής αρχής (ο Δήμαρχος έφυγε και οι αντιδήμαρχοι αγνοούσαν πλήρως το ζήτημα). Και ο παραλογισμός ολοκληρώθηκε με την έγκριση του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, που έγινε χωρίς να έχουν αντίγραφό του οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η Δημοτικής αρχή…. ξέχασε να τα μοιράσει.
Ενδιαφερθήκαμε τέλος για τις Δημοτικές βιβλιοθήκες. Υπάρχουν τρεις (Αιγινίου, Κολινδρού και Καταχά). Αυτό σημαίνει ότι υφίσταται ανάγκη δημιουργίας και άλλων, τουλάχιστον στις έδρες των Δημοτικών ενοτήτων (Μακρύγιαλος, Κϊτρος). Αντί αυτού όμως, παραμένουν κλειστές οι δύο από τις υπάρχουσες (Κολινδρού – Αιγινίου). Είναι απλό – απλούστατο το να ανατεθεί σε υπάρχοντες υπαλλήλους η λειτουργία τους, μερικές έστω ώρες την βδομάδα. Όμως οι βιβλιοθήκες είναι για τον Δήμο ζήτημα τρίτης (ή …..εκατοστής τρίτης) προτεραιότητας.

Αιγίνιο 29 – 12 – 2011
Για την Σ.Ε.
Α. Νταγλιούδης
Χρ. Πρασκίδης

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Φίλοι συνδημότες, φίλες συνδημότισσες.
        Με το νέο έτος οι φόροι, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων,  η αύξηση της ανεργίας και της ύφεσης γονατίζουν τους δημότες, αδειάζουν τα οικογενειακά βαλάντια, ενώ η αβεβαιότητα σκιάζει το μέλλον της νεολαίας μας.

         Οι νέες περικοπές στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στερούν τα απαραίτητα έσοδα των Δήμων, μειώνουν τις όποιες δυνατότητες των Δήμων για παρεμβάσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο Δήμος μας και οι Δημότες.
       Η  χρονιά που πέρασε επιβεβαίωσε τις επιφυλάξεις μας για τον Καλλικράτη αφού παράλληλα με την μείωση των πόρων είχαμε και τον συγκεντρωτισμό στην άσκηση της Δημοτικής Πολιτικής.
     Η  Δημοτική μας Αρχή απέναντι σε όλα αυτά δεν είχε την τόλμη να διεκδικήσει τους απαραίτητους πόρους για τον Δήμο μας από την κυβέρνηση ενώ παράλληλα προσπάθησε να διοικήσει μέσα από μια μικρή ομάδα περί τον δήμαρχο, θέτοντας στη γωνία τους δημότες αλλά και το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο.
     Η  Επιτροπή Διαβούλευσης, ο συμπαραστάτης του Δημότη, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, οι λαϊκές συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες και οι ανοικτές συζητήσεις με όλους τους φορείς του προϋπολογισμού από τις Δημοτικές Κοινότητες, αν και προβλέπονται ρητά από το νόμο δεν προωθούνται από την Δημοτική Αρχή ενώ η ίδια η Πολιτεία αποφεύγει να ορίσει τον Ελεγκτή Νομιμότητας των Δήμων όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη.
     Ελπιδοφόρα είναι  η παρέμβαση των δημοτών στα δημοτικά πράγματα, η διεκδίκηση της λύσης των προβλημάτων και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, η απαίτησή τους για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα ασχολείται ουσιαστικά με τα προβλήματα των δημοτών, η ανάπτυξη ενός πλατιού κινήματος αγωνιστικής αλληλεγγύης προς τους συνδημότες μακριά από επιδείξεις ελεημοσύνης και προσωπικής προβολής.
       Και  η νέα χρονιά θα είναι χρονιά ενότητας των δημοτών, χρονιά αγώνων, χρονιά αλληλεγγύης.
       Καλούμαστε να προστατεύσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, τον Δημόσιο Χώρο από την επέλαση του ιδιωτικού κεφαλαίου, τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στο Δήμο και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
     Υποσχόμαστε  συνεχίσουμε τον αγώνα μας  για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, για χρηστή διοίκηση στο Δήμο, για αξιοκρατία, διαφάνεια,  νομιμότητα στη λειτουργία του Δήμου, να σηκώσουμε ένα δίχτυ προστασίας για τις ευαίσθητες ομάδες, να προστατεύσουμε τον κοινωνικό μας ιστό και εν τέλει την ίδια την αξιοπρέπειά μας ως δημότες.
             Καλή Χρονιά. Με υγεία, αγώνες και αλληλεγγύη. Για να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας, να αλλάξουμε τα πράγματα στην πατρίδα μας.

Κατερίνη 29/12/2011

Αντώνης  Δ. Μάντζιος
Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης

Ανέστης Δ. Ίνεγλης


Εύχομαι ευτυχία, χαρά και προκοπή στους πολίτες της Πιερίας. Να υποδεχθούμε το 2012 με αισιοδοξία και ελπίδες για το μέλλον.
Χρόνια Πολλά

ΑΠΟ ΤΟ Διαδημοτικό πρόγραμμα «στις ρίζες τού Μεγάλου Αλεξάνδρου»


Απλά το κλέψαμε για να κάνουμε λίγο χιούμορ.

Σημαντική κίνηση αλλά δείτε και παρακάτω:


Ε μα μαλλί είναι αυτό!!!!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

“Άγιος Βασίλης” έσφαξε ολόκληρη οικογένεια


Δυστυχώς δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά μια αληθινή τραγική ιστορία στις ΗΠΑ.

Φόρεσε την στολή του Άγ. Βασίλη και για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, μπήκε σε σπίτι κοντά στο Ντάλας του Τέξας και έσφαξε ολόκληρη την οικογένεια. Στη συνέχεια ο δολοφόνος πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε.

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι αστυνομικοί που μπήκαν σε κατοικία στην πόλη Γκρέιπβάιν, κοντά στο Ντάλας του Τέξας.

Μέσα στο σπίτι ανάμεσα σε τυλιγμένα δώρα και στολίδια, βρήκαν επτά πτώματα, τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες ηλικίας 15-59 ετών, οι οποίοι φαίνεται ότι ανήκαν στην ίδια οικογένεια και έφεραν όλοι τραύματα από σφαίρες.

Ανάμεσά τους πιστεύεται ότι ήταν και ο 56χρονος δράστης, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε την «έμπνευση» να ντυθεί Αγ. Βασίλης προτού ξεκινήσει το μακελειό και στην συνέχεια θέσει τέλος και στη δική του ζωή.

Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα, ωστόσο ένα επείγον τηλεφώνημα κινητοποίησε την αστυνομία. Παρότι το άτομο που τηλεφώνησε δεν είπε τίποτα, η κλήση έδωσε την δυνατότητα να εντοπιστεί η γεωγραφική θέση.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος δεν είδαν κανένα σημάδι παραβίασης και έτσι αναγκάστηκαν να παραβιάσουν οι ίδιοι την πόρτα.

Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για την «χειρότερη υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια».

Αντίθετοι οι φαρμακοποιοί σε περαιτέρω μείωση του κέρδους τους


   Οι φαρμακοποιοί, ενόψει των αυριανών ανακοινώσεων για περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης από τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας τονίζουν στην επιστολή τους ότι «η μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, από 5,2 δισ. (το 2009) σε 3,6 δισ. για το 2011, στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στη δραστική μείωση του τζίρου και συνεπώς των εισοδημάτων για τους φαρμακοποιούς.

Η σχεδιαζόμενη μείωση κατά 1,4 δισ. της δαπάνης για το 2012, σημαίνει ότι η δική μας συνεισφορά θα είναι επιπλέον περίπου 350 εκατ. ευρώ. Σημειώνουμε ότι ο στόχος αυτός είναι ανέφικτος, με βάση τις αναλύσεις όλων των ειδικών», επισημαίνουν και ζητούν από τον υπουργό Υγείας να μην τους επιτίθεται για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά να φροντίσει ώστε να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές τους από τα ασφαλιστικά ταμεία, πριν αντιδράσουν δυναμικά.

ΒΑΛΤΟΝ ΜΕΣΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ


Φωτορεπορτάζ από το χορό της Αναγέννησης Κολινδρού





Ευχές του Πιερικού Αρχελάου


Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
εκφράζουν σε όλο το μπασκετικό κόσμο τις πιο θερμές ευχές για
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?

Δημοσιεύματα θέλουν την Αντιπεριφερειάρχη για υποψήφια βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία.

Και ο λόγος πέφτει στον Αντώνη Σαμαρά που θα ήθελε μια τέτοια παρουσία στο ψηφοδέλτιο. Λέτε να αποδεχτεί εάν υπάρξει πρόταση??

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!


Η ψηφοφορία για τον ποιόν θέλετε βουλευτή ΝΔ του νομού Πιερίας τελείωσε και οι τρεις πρώτοι είναι:

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΗΣ 40%
ΜΑΚΡΙΔΗΣ 30%
ΤΟΚΑΣ 14%

Κληρώνει σήμερα η ημερομηνία εκλογών;


Λαϊκή Συνέλευση στην Κατερίνη για το χαράτσι της ΔΕΗ την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011


Α ΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!


Γέρο άνθρωπο να τον προφυλακίσεις Χριστουγενιάτικα.... Α ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!

«Δέματα Αγάπης» από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 11ου Δημοτικού Σχολείου – 11ου Νηπιαγωγείου και 23ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το διευθυντή κ.Χανδόλια Βασίλη και το σύλλογο Διδασκόντων, συγκέντρωσε και διανέμει τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες του σχολείου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟ TAXI ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟ TAXI Κατερίνης εύχεται σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά και προσφέρει εφεξής για τις νυχτερινές ώρες 00:00 έως 05:00 σε όλα τα δρομολόγια που γίνονται με τηλεφωνική κλήση από οποιοδήποτε σημείο εκτός περιμετρικής (χωριά), το ταξίμετρο θα μένει μπροστά στον πελάτη με αποτέλεσμα την φθηνότερη μεταφορά του αυτές τις ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 23510 31222 & 21222

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο


Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΩΝ και η «ΛΕΣΧΗ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ» των εκπαιδευτηρίων  ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του «ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ» για την παραχώρηση του χώρου και της ώρας της προπόνησης της ομάδας, προκειμένου να διεξαχθεί η αθλητική εκδήλωση του σχολείου μας.  



Από  τη διεύθυνση             Από τη «Λέσχη Μπάντμιντον»

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!


Η μοναδική βουλευτής που μας ευχήθηκε σήμερα που κλείνουμε 1 χρόνο μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε κα Μίχου!

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ!


Ακόμα πιο δυναμικός ο Κοκαβίδης. Ένας καλός Δημοτικός Σύμβουλος με πάθος για τις απόψεις του και τα λέει έξω από τα δόντια.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!


Βοήθεια  ο ένας στο άλλο ακούγεται...λέτε??
Υπόψιν η φωτογραφία είναι παλιά!

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!


Μεγάλη κινητικότητα ακούμε από πλευράς Νίκου Κάκκαλου και προσπαθεί να δυναμώσει την Δη.Συ. Πιερίας.

Για να δούμε!

Έγινε η κηδεία της άτυχης 22χρονης


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στην Ανδριάνα Γαρδικιώτη. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έγινε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν. Ολόκληρο το χωριό «έχει βυθιστεί» σε πένθος και ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με λυγμούς και κλάματα η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της Ανδριάνας την αποχαιρέτησαν, ενώ στα αναφιλητά τους υπήρχε ένα τεράστιο «γιατί». Ήταν το τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε ακόμη δυο αδερφές και έναν αδερφό. Οι γονείς της, άνθρωποι του μεροκάματου,  οι οποίοι εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπαθούσαν να τα βγάλουν εις πέρας.

«Ήταν ένα κοριτσάκι έξω καρδιά που ήθελε να ζήσει» είπαν φίλοι της οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος, που όπως έλεγε, την αγαπούσε, τη σκότωσε.

Ήθελε να γίνει παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών και γι’ αυτό συνεργαζόταν με εκπομπές τέτοιου είδους. Πέρυσι είχε παρουσιάσει στους τηλεθεατές το καρναβάλι της Καστοριάς με επιτυχία. Τα όνειρά της όμως, κόπηκαν βίαια την Παρασκευή από τα χέρια του Στάθη Ευσταθίου.

Ο 35χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αναμένεται να οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στον Εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το oladeka.blogspot, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σωρό της Ανδριάνας, κατέληξε και στο συμπέρασμα ότι ο Ευσταθίου αφού τη βασάνισε και την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και μαχαίρι, στο τέλος ασέλγησε στο άψυχο κορμί της.

Τα μυστικά της αποτρίχωσης


Σύντομα και μετά τα μεσάνυχτα στο Real Pieria!!

ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΧΙ!!


Παντού στολισμένα σε όλη την Πιερία, αλλά στην Κατερίνη φτώχεια καταραμένη!!

Γιατί ρε Δήμαρχε δεν στολίζεις λίγο περισσότερο ή να κάνεις διάφορα events για τα παιδιά?
Άντε τις απόκριες τις εμπεδώσαμε, δεν έχει χαρά αλλά μην το κάνεις και στα Χριστούγεννα. Θα μου πεις όμως μετά πως θα βολέψεις 1+2 άτομα?

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ???????


Μάθαμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα για μια νέα πιθανή υποψηφιότητα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Το όνομα της (θηλυκή παρουσία) Κωνσταντινίδου!!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΠΙΕΡΙΚΟΥ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ" : ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ



Την προσεχή Τετάρτη ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα-φιέστα τον Πιερικό για ένα ευχάριστο κλείσιμο της χρονιάς. Η ΠΑΕ έδειξε πρόθυμη να συνεργαστεί με το μεγάλο αφεντικό και έναντι -όχι ιδιαίτερα μεγάλης- αμοιβής πρόκειται να αυτογελοιοποιηθεί στο πανελλήνιο ξεπουλώντας τα ιερά και όσιά της…

Λίγα λόγια και σταράτα. ΝΤΡΟΠΗ. Η ΘΥΡΑ 5 είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ο ίδιος και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ήταν είναι και θα είναι η ΘΥΡΑ 5. Εμείς στο γήπεδό μας δεν πρόκειται να καθίσουμε στους φιλοξενούμενους. Το ότι παραχωρήθηκε στους κόκκινους το μισό γήπεδο είναι πρόκληση, το ότι παραχωρήθηκε συγκεκριμένα η ΘΥΡΑ 5 είναι ΥΒΡΙΣ. Καλά θα κάνει η ΠΑΕ να σώσει έστω και τώρα τα προσχήματα επιστρέφοντας τη θύρα στον κόσμο της Κατερίνης και να αφήσει τα καλαμπούρια με τους Πειραιώτες. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το ερυθρόλευκο πανηγυράκι που για πρώτη φορά θα στηθεί στην πόλη μας. Το ότι είμαστε τρελλοί για τον ΠΙΕΡΙΚΟ, δεν σημαίνει ότι τρώμε και σανό. Ή αυτοί ή εμείς, δεν ξέρουμε τί πιέσεις δεχτήκατε αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι τέτοιες κινήσεις μας μικραίνουν πάρα μα πάρα πολύ.

Κουράγιο σε όσους φίλους της ομάδας αποφασίσουν να παρακολουθήσουν την φιέστα του αφεντικού. Χρειάζεται γερό στομάχι, ιδιαίτερα για όσους ανδρώθηκαν σε αυτή τη θύρα. Πώς θα νιώθουν άραγε στον αδελφό Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού «ΘΥΡΑ 5»; Δεν θα πουν μια λέξη;

Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ








 
   




















Σε 4 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από το δικαστήριο της Κατερίνης ο πρώην δήμαρχος Δίου και  νυν περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστου για την γνωστή υπόθεση της κοπής των 40 περίπου πλατανιών από υπαλλήλους του τότε δήμου Δίου στην Κονταριώτισσα στις αρχές του Απρίλη του 2010.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ!


Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε τουρισμό και έσοδα από αυτόν.

Δείτε 2 παραδείγματα:

75€ το άτομο για 4 ημέρες-3 νύχτες στο BANSKO, με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας αναχώρησης. Στην προσφορά περιλαμβάνονται διαμονή στο ξενοδοχείο 4* St. George Ski and Spa Hotel και πρωινό.


 €200 για ένα τετραήμερο (3 διανυκτερεύσεις), με πρωινό στο πολυτελές Delina Mountain Resort στα Ανώγεια της Κρήτης, σε δωμάτιο με τζάκι, υδρομασάζ και βεράντα με θέα τις χιονισμένες κορυφές του Ψηλορείτη!

Οι τιμές για να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα είναι πανάκριβες! Μετά αναρωτιούνται οι πράκτορες γιατί δεν έχουν κόσμο.

Δείτε παρακάτω:

Βιέννη - 185€ το άτομο 4 ημέρες 3 νύχτες για να απολαύσετε την πανέμορφη, γοητευτκή και αυτοκρατορική πρωτεύουσα Βιέννη. Στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό για να γνωρίσετε τη μοναδική πόλη που ξέρει να συνδιάζει τη νοσταλγική γοητεία του παρεθόντος στη μουσική, την τέχνη και τα γράμματα και προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία με την προσεχτικά επιλεγμένη διαμονή.


Ελατοχώρι Πιερίας - Τριήμερο στο Ελατοχώρι Πιερίας σε Junior Suite. 3 ημέρες - 2 διανυκτ/σεις για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Μύθος σε Junior Suite (εξοπλισμένη με Jacuzzi & Τζάκι) με πρωινό & Late Check Out (17:00).

Κρίνετε μόνοι σας!!!

10ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!


10 ημέρες ακόμη έχουν μείνει για την ψηφοφορία για το ποιόν θέλετε βουλευτή ΝΔ Πιερίας.
Μεγάλη η συμμετοχή και στο τέλος θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα.

Και να μην ξεχάσετε, έρχεται και η σειρά του Πασοκ και της Δησυ!